Άρης: Κέρδισε βαθμούς, παίκτες και ηρεμία

Άρης: Κέρδισε βαθμούς, παίκτες και ηρεμία

Πολλαπλά οφέλη είχε ο Άρης από τη σπουδαία νίκη επί του Βόλου, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αλλαγή της ψυχολογίας του Ιντέγε.

Ο Άρης έπραξε το αυτονόητο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που τον έφεραν στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό, όμως δεν ήταν το μοναδικό κέρδος για την ομάδα του Ένινγκ.

Καταρχάς ο οργανισμός Άρης γλίτωσε όλα όσα θα επακολουθούσαν στη περίπτωση ενός αρνητικού αποτελέσματος. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι οι κίτρινοι πήγαιναν σ’ αυτό το παιχνίδι με τη πλάτη στον τοίχο.

Εκτός φυσικά από τους τρεις βαθμούς, η ομάδα του Ένινγκ είχε ανάγκη και τη πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε και την άνετη νίκη. Τέτοια εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δίνει αυτοπεποίθηση τόσο στους παίκτες όσο και στους οπαδούς στις εξέδρες του γηπέδου.

Ακόμα, ο Γερμανός τεχνικός εκτός από τη συνολική εικόνα της ομάδας του, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος και από το ότι αρκετοί παίκτες δηλώνουν παρών στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο Ιντέγε σημείωσε δύο γκολ, το δεύτερο εκ των οποίων με πολύ όμορφη κίνηση σέντερ φορ και ιδανικό τελείωμα. Ακόμα, οι Τόνσο και Δεληζήσης έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν, ενώ εξαιρετικά τα πήγε και ο Ρόουζ στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Άρης κέρδισε ηρεμία με τη νίκη του και κυρίως τον τρόπο που επικράτησε επί του Βόλου. Μια νίκη που του δίνει και την ευκαιρία να πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης θέλει τη νίκη στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ προκειμένου να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά. Έχει, μάλιστα, τις δυνατότητες να τα καταφέρει, σε ένα παιχνίδι με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

ΥΓ. Πολύ όμορφη, πολύ δυνατή η στιγμή με τα παιδιά του συλλόγου συνδρόμου Down Ελλάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΥΓ1. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, με πρώτο θέμα στη λίστα τις αποδεσμεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ