Δεληζήσης: «Να κερδίζουμε μέσα στο ΟΑΚΑ»

Δεληζήσης: «Να κερδίζουμε μέσα στο ΟΑΚΑ»

Στόχος του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι μόνο η νίκη σύμφωνα με τον αρχηγό του.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Γιώργος Δεληζήσης ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος του Άρη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (22/12, 7.30 μ.μ.). Ο αρχηγός των κίτρινων στάθηκε στην καλή ποιότητα της ομάδας του και στη δουλειά που χρειάζεται για να πάρει τους τρεις βαθμούς στο ΟΑΚΑ.

Για τη συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα: «Χρειάζεται σωστή διαχείριση γιατί έρχονται δύσκολοι αγώνες. Είμαι Έλληνας και καταλαβαίνω τον κόσμο, γιατί ο Άρης θέλει τίτλο, θέλει επιτυχίες. Όλο αυτό το διάστημα δεν χάναμε, αλλά δεν μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Οι ξένοι σίγουρα δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο κόσμος όμως προσπαθεί να μας μεταδώσει τη “δίψα” για διάκριση. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Παναθηναϊκό: «Το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες. Ξεπεράσαμε την ήττα από τον ΟΦΗ, αλλά δεν υπάρχει κανένας χρόνος για χάσιμο και εορτασμούς, έχουμε άμεσα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά ο δικός μας στόχος είναι η νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ. Θα ξεκουραστούμε δύο μέρες και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και συμπαγείς. Μπροστά, θα βρούμε τις ευκαιρίες για γκολ. Το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα, αν κρατήσουμε το μηδέν θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Για τα ματς της Αθήνας: «Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία μας στα παιχνίδια της Αθήνας. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε».

Για το 4-0 με τον Βόλο: «Για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μας δημιουργούσε πρόβλημα. Δεν υπήρχε αναστάτωση στα αποδυτήρια, απλά η αίσθηση ότι αν δεν κερδίσουμε θα έχουμε πρόβλημα. Υπήρχε στενοχώρια για την ήττα από τον ΟΦΗ. Αυτό το αποτέλεσμα μας βοηθάει, μας δίνει ώθηση και χαρά και μας χάρισε νίκη που την είχαμε ανάγκη. Όταν κάνεις τόσες κλασικές ευκαιρίες και βάζεις δυο γκολ μπροστά και τρως τρία πίσω, είναι κρίμα. Στην επίθεση υπάρχει ποιότητα και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την επίσκεψη των οπαδών μετά την ήττα από τον ΟΦΗ: «Η παρουσία του κόσμου μας ταρακούνησε. Είναι κρίμα να έχουμε τέτοια σκαμπανεβάσματα ως ομάδα. Θέλουμε σταθερότητα και να πάρουμε αποτελέσματα που θα κάνουν χαρούμενο τον κόσμο μας, με τις ανάλογες εμφανίσεις. Σίγουρα τα παιδιά από το εξωτερικό έχουν άλλη νοοτροπία και δεν είναι συνηθισμένα σε τέτοιες εξελίξεις. Έτσι είναι η κατάσταση και έτσι θα πορευτούμε, πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο και να το μεταδίδουμε στους συμπαίκτες μας»

Για τη δική του παρουσία: «Όποτε με βάλει ο προπονητής, θα αποδώσω τα μέγιστα. Θεωρώ τον εαυτό μου παίκτη πρώτης γραμμής. Δεν είμαι εδώ μόνο για να δίνω ψυχολογική στήριξη στους συμπαίκτες μου. Ωστόσο, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο μάζεψα τους συμπαίκτες μου παρά το 3-0 και τους είπα ότι δεν έχουμε δικαίωμα να εφησυχάσουμε. Ακόμα κι όταν κερδίζεις 3-0 δεν μπορείς ηρεμήσεις, έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ