Καρέρα: «Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας»

Καρέρα: «Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, τόνισε στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με τη Λαμία πως είναι ικανοποιημένος μέχρι τώρα αλλά η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία για τη 16η αγωνιστική της Superleague (21/12, 20:00) και ο προπονητής της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα ε΄κανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova ενόψει του συγκεκριμένου ματς.

Ο Καρέρα τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος μέχρι τώρα, ωστόσο η ομάδα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι δεν του άρεσε στον αγώνα με τον Αστέρα, στην επέμβαση του Τσιντώτα, αλλά και στο ματς με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα:

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ: «Είχα λίγο χρόνο να δουλέψω με τους παίκτες αλλά πάντα προσπαθώ να τους βοηθήσω με τις συμβουλές μου. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είμαστε στον σωστό δρόμο, αλλά έχουμε πολύ δουλειά ακόμη, μπροστά μας. Πρέπει να γίνουμε περισσότερο «ομάδα». Τα λάθη συμβαίνουν, αλλά πρέπει να βρεις το κουράγιο να τα διορθώσεις. Χρειάζεται να παίζουν πιο κοντά οι γραμμές για να αποφεύγονται τα μεγάλα λάθη. Ωστόσο ακόμη και τα λάθη είναι στο πρόγραμμα».

Για το τι δεν του άρεσε από την ΑΕK: «Στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα φανήκαμε φοβισμένοι. Στην πορεία όμως διορθώσαμε αρκετά την εμφάνιση μας και βελτιωθήκαμε. Είναι ένα σημείο που πρέπει να δουλέψουμε και να καταλάβουμε ότι ο αγώνας τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή».

Για την επέμβαση του Τσιντώτα με τον Αστέρα: «Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα, ο κόσμος είδε τι έκανε ο Τσιντώτας. Μπήκε και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει – ειδικά στις ψηλές μπαλιές – καθώς είναι ψυχολογικά έτοιμος».

Για τη Λαμία: «Είναι καλή ομάδα που παίζει καλά, δεν έχει χάσει αγώνες στο γήπεδο της και σίγουρα θα έχουμε δύσκολο έργο. Ελπίζω να είναι η πρώτη φορά που θα χάσει.»

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα: «Τον Ιανουάριο μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα, με αγώνες κάθε τρεις μέρες. Δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση».

Για το ιταλικό πρωτάθλημα: «Είμαι φίλαθλος της Γιουβέντους, ελπίζω να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν καλές και οργανωμένες ομάδες με αξιόλογους ποδοσφαιριστές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ