Σούντγκρεν: «Θέλω πάντα να παίζω»

Σούντγκρεν: «Θέλω πάντα να παίζω»

Ο Σουηδός αμυντικός του Άρη μίλησε στη NΟVA για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τους προσωπικούς του στόχους.

Στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός αμυντικός του Άρη τόνισε επίσης οτι θέλει να αποδείξει οτι αξίζει μια θέση στο βασικό σχήμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε. Αυτό μας επιτρέπει να πάμε με καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε ενα μικρό πλεονέκτημα. Τον είχαμε κερδίσει 4-0 στην έδρα μας και ίσως αυτό δείχνει ότι μας ταιριάζει ως ομάδα. Βέβαια ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει άσχημα το πρωτάθλημα και τώρα στα τελευταία 5-6 παιχνίδια έχει ανεβεί και παίζει καλά. Οπότε, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Επίσης, όπως έχω μάθει σύμφωνα με την προϊστορία έχουμε άσχημα αποτελέσματα στην Αθήνα. Άρα, θα πρέπει να πάμε για να κερδίσουμε ή το λιγότερο για την ισοπαλία».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τη τιμωρία του: «Θέλω πάντα να παίζω. Σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος και κυπέλλου. Ήρθε η ώρα να δείξω οτι είμαι καλός παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ