Νούνες: «Αξίζαμε τη νίκη σήμερα, στόχος μας τα πλέι οφ»

Νούνες: «Αξίζαμε τη νίκη σήμερα, στόχος μας τα πλέι οφ»

Ο Ζοάο Νούνες στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός αδικείται από το αποτέλεσμα με τον Άρη, υπογραμμίζοντας ότι στόχος όλων είναι να μπουν στα πλέι-οφ.

Ο Ζοάο Νούνες μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, για το ακυρωθέν γκολ των φιλοξενούμενων και την… ώθηση που τους έδωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος της ομάδας είναι τα πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Μετά το ακυρωθέν γκολ πήραμε πρωτοβουλίες. Δεν μας αξίζει το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη σήμερα»

Για το τι έλειψε από την ομάδα: «Αυτό που έλειψε ήταν το γκολ. Είχαμε ευκαιρίες. Πιέσαμε τον αντίπαλο. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για το αν το ακυρωθέν γκολ του Άρη λειτούργησε σαν… ηλεκροσόκ: «Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να κερδίσουμε. Το ακυρωθέν γκολ λειτούργησε σαν καμπανάκι. Εμείς όμως ήμασταν αυτοί που πιέζαμε, εμείς χάναμε ευκαιρίες»

Για τους στόχους της ομάδας από δω και πέρα: «Ελπίζω το 2020 να είναι ένας χρόνος επιτυχιών. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να μας στηρίξουν και τη νέα χρονιά. Στόχος μας είναι οι επιτυχίες και φυσικά να μπούμε στα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ