Έτοιμος να πάρει το «δώρο» της… εξυγίανσης ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος να πάρει το «δώρο» της… εξυγίανσης ο ΠΑΟΚ

Ένα ακόμη… χαλαρό αγώνα ετοιμάζεται να δώσει ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας στο «χαλί» που έχει στρώσει η… εξυγίανση. Υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα (6μμ)

Στον Βόλο Φωτιάς και Ευαγγέλου έστησαν μπλόκο στον Ολυμπιακό, δικαιώνοντας απόλυτα την ΚΕΔ του Περέιρα που τους επέλεξε. ΚΕΔ που θυμίζω πως ελέγχεται από την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ!

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς μετά το 0-0 και έτσι σήμερα το απόγευμα (6μμ) ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται με… δόξα και τιμή να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, μόνος πρώτος στο +2.

Να αρπάξει το «δώρο» της… εξυγίανσης και όπως πορεύεται εδώ και δύο χρόνια να συνεχίσει να πορεύεται. Με όλο το «σύστημα» μαζί του, σε μια χρονιά που επιβάλλεται να κάνει όργια κατά του Ολυμπιακού και υπέρ του ΠΑΟΚ για να μπορέσει η ομάδα του Ιβάν να πάρει το πρωτάθλημα.

Δεν έχει και τόσο σημασία με ποιον παίζει ο ΠΑΟΚ, αν δεν είναι ντέρμπι. Εκεί δηλαδή που είτε με σπρώξιμο από τα κοράκια, είτε με τύχη έχει πάρει 4 ισοπαλίες, και πάλι καλά να λέει.
Τα υπόλοιπα ματσάκια είναι… χαλαρά. Χωρίς πολύ κούραση, χωρίς να χρειαστεί να ζοριστεί βρίσκει τον τρόπο, έστω και δύσκολα.

Με τον Ατρόμητο που φέτος θα παίξει με την κανονική του ομάδα και όχι τα δεύτερα καθώς δεν είναι γεμάτος δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Ιβάν ετοιμάζεται για το «τρίποντο» εξυγίανσης. Ένα ακόμη από τα πολλά στο πιο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ που έχει τον… μαγικό τρόπο, το «κάρμα» όπως το ονόμασαν οι υπάλληλοι της RFA του σερβιτόρου-ανιψιού του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων της Ξάνθης, να νικά πάντα, ακόμη και στο τέλος.

Μπορεί μερικές φορές να έχουμε… αγαλματάκια ακούνητα στις αντίπαλες άμυνες για να μπει το γκολ αλλά σημασία έχει το… ταξίδι.

Τον Ατρόμητο λοιπόν που στο ματς του πρώτου γύρου τον νίκησε με γκολ στις καθυστερήσεις με την άμυνα να… βιδώνεται σε στημένη φάση. Δύο φορές, συνεχόμενες. Την πρώτη ακυρώθηκε ως οφσάιντ, την δεύτερη μέτρησε. Άτυχη η άμυνα του Ατρόμητου, συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο.

Της… εξυγίανσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ