Μπίσεσβαρ: «Σκληρή ομάδα ο Ατρόμητος, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Μπίσεσβαρ: «Σκληρή ομάδα ο Ατρόμητος, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος του βορρά θέλει τη νίκη κόντρα σε μια πολύ σκληρή ομάδα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, με την οποία ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του βορρά μίλησε για το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου τονίζοντας ότι πρόκειται για μια πολύ σκληρή ομάδα, με τον ΠΑΟΚ να θέλει μόνο νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο PAOK TV:

«Επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο παιχνίδι του 2019. Θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο, μία επίσης σκληρή ομάδα, με την οποία έχουμε δώσει δύσκολα παιχνίδια στο παρελθόν. Νομίζω ότι θέλουν πολύ τους βαθμούς, γιατί έχουν κλείσει αρκετά την ψαλίδα από την εξάδα.

Πιστεύω ότι θα έρθουν εδώ για να αμυνθούν κι όχι για να επιτεθούν. Ελπίζω να έρθουν για να παίξουν ποδόσφαιρο και να γίνει μία ανοικτή αναμέτρηση. Έρχονται στην έδρα μας, όπου είμαστε πάντα δυνατοί κι ανυπομονώ για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, στο οποίο θέλω να είμαστε σε καλή κατάσταση και να πάρουμε τη νίκη, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ