Άρης : Κρίμα για τον καλύτερο Έλληνα παίκτη

Άρης : Κρίμα για τον καλύτερο Έλληνα παίκτη

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του αλλά έμεινε όρθιος, ενώ ο Φετφατζίδης πήγε να πάρει μόνος του το παιχνίδι

Δεδομένο πρώτο. Το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα για τον Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν η νίκη. Γι αυτό και κανένας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα ο Άρης παρέμεινε για δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι -μετά από αυτό με την ΑΕΚ -αήττητος. Με μόνη διαφορά ότι σ εκείνο το παιχνίδι ο Άρης αδικήθηκε κατάφωρα από τη διαιτησία και σήμερα αδίκησε τον εαυτό του.

Η ομάδα ήταν καλά στημένη και ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο από τον αντίπαλο της. Περιόρισε έξυπνα την ανάπτυξη του αντιπάλου της στον άξονα και ανάγκασε τους γηπεδούχους σε ανούσιες σέντρες που ήταν εύκολη λεία για το αμυντικό δίδυμο του Άρη.

Στον Άρη έλειψε το κάτι παραπάνω, το καθαρό μυαλό στη τελική πάσα και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Αν μπορεί, επίσης, κάποιος να κρατήσει κάτι από το παιχνίδι θα ήταν το πάθος με το οποίο έμπαιναν οι παίκτες του Ένινγκ στις περισσότερες αναμετρήσεις.

Με τον Σάσα να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση και να αποδεικνύει ότι είναι, ίσως, η καλύτερη μεταγραφή που έκανε η ομάδα του το καλοκαίρι.

Σημείο αναφοράς στην αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ο Γιάννης Φετφατζίδης. Είναι κρίμα που ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει με αυτή την απόδοση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Κρίμα είναι, επίσης, που έτυχε να είναι εκτεθειμένος στην αρχή της καταπληκτικής προσπάθειας που έκανε και δεν μέτρησε αυτό το υπέροχο γκολ.

Ο Φετφα είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Έλληνας παίκτης στο πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα δηλώνει με την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ