Έρχεται Ελλάδα ο Νταλίν, τι θα ζητήσει από τον Παναθηναϊκό

Έρχεται Ελλάδα ο Νταλίν, τι θα ζητήσει από τον Παναθηναϊκό

Το10.gr σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο της υπόθεσης του Χουλτ. Η συνάντηση του Νταλίν με Διαμαντόπουλο, Τουμαζάτο μετά την Πρωτοχρονιά, τα χρήματα της μισής σεζόν και η ελευθερία του παίκτη.

Ο Νίκλας Χουλτ με τη χθεσινή του προσφυγή ζητάει από τον Παναθηναϊκό την ελευθερία του και την καταβολή 363.000 ευρώ (οι 70.000 ευρώ μπήκαν ήδη στον λογαριασμό του), ωστόσο τα χρήματα φαίνεται πως είναι το λιγότερο που ενδιαφέρον τόσο τον Σουηδό μπακ, όσο και τον μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν.

Η πλευρά του Χουλτ επιθυμεί διακαώς την ελευθερία του και γι’ αυτό τον λόγο κατατέθηκε η προσφυγή, μιας και ήδη έχει στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό με πολλά περισσότερα χρήματα απ’ τις 500.000 ευρώ ετησίως που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει ο σύλλογος που θα συνεχίσει την καριέρα του να αποζημιώσει τους πράσινους.

Στον Παναθηναϊκό είναι ενοχλημένοι με τη στάση και του παίκτη και του Νταλίν, ο οποίος πάντως αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό από κοντά και να μη φτάσουν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια (η εκδίκαση της προσφυγής είναι στις 8 Ιανουαρίου).

Τι θα ζητήσει ο Νταλίν από τον Παναθηναϊκό; Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr, ο Σουηδός πρώην άσος του ποδοσφαίρου και νυν ατζέντης, θα συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή Ντίνο Διαμαντόπουλο και με τον οικονομικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο και θα ζητήσει να καταβληθούν στον παίκτη 125.000 ευρώ, που αφορούν τα δεδουλευμένα του έως και τον Δεκέμβριο (μιας και μέχρι τον Οκτώβριο εξοφλήθηκε).

Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να δώσει το περιθώριο στον Παναθηναϊκό να βάλει τα χρήματα σε δόσεις (αλλά με εγγυήσεις διαφόρων εσόδων που θα έχει ο σύλλογος), ενώ μέσα στο ποσό ο Νταλίν αναμένεται να ζητήσει και τις οφειλές προς τον ίδιο, που είναι περίπου στις 50.000 ευρώ. Ο Σουηδός επί της ουσίας θα πει στον Παναθηναϊκό πως χαρίζει τα υπόλοιπα 160.000 ευρώ από την προσφυγή που έκανε ο Χουλτ, με την προϋπόθεση να μείνει ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος, αφού αυτό είναι που «καίει» αυτή τη στιγμή και τον Χουλτ και τον ατζέντη του.

Το τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε πως αν οι δύο πλευρές δεν φτάσουν σε συμφωνία και καταλήξουν στο δικαστήριο της 8η Ιανουαρίου, εκεί θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η ημερομηνία που καταβλήθηκαν οι 70.000 στον Χουλτ. Αν δηλαδή αυτό συνέβη πριν την κατάθεση της προσφυγής ή αν έγινε αφού ο παίκτης έδωσε εντολή για προσφυγή. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα και θα χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο, ενώ θα είναι υποχρεωμένος να του δώσει όλο το ποσό που ζητάει.

Να σημειώσουμε, επίσης, πως οι συνολικές απολαβές του Χουλτ είναι στις 500.000 ευρώ ετησίως, που με την εφορία φτάνουν στις 900.000, ενώ ο παίκτης με την απόφασή του να καταθέσει την προσφυγή τώρα και όχι τον Γενάρη, χάνει το δικαίωμα να διεκδικήσει όλο το ποσό για μία σεζόν. Κάτι που φέρεται να το έκανε ο Χουλτ επίτηδες, προκειμένου να μην επιβαρύνει κι άλλο τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ