Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ απάντησε στον Κούγια

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ απάντησε στον Κούγια

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και καταφέρθηκε εναντίον του Αλέξη Κούγια.

Θέση για τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια πήρε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ. Συγκεκριμένα απάντησε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισας και τον κάλεσε να έρθει δίπλα της!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ:

«Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε για χιλιοστή φορά στις κατηγορίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, αυτή τη φορά με ένα ύφος πιο προσιτό στο στυλ γραφής του, σεβόμενοι όμως το συντακτικό της σύγχρονης ελληνικής γλώσσας. Επομένως, θα προσπαθήσουμε να μη γράφουμε τα πάντα σε μία πρόταση, χωρίς αρχή και τέλος.

Η κατάθλιψη είναι η κύρια αιτία κακής υγείας και αναπηρίας στον κόσμο, όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) πρόσφατα. Θα είναι πραγματικά λυπηρό αν αυτή η σύγχρονη μάστιγα χτύπησε το μεγαλομέτοχό μας. Βέβαια, είναι γνωστό σε όλη τη πόλη ότι η κατάθλιψη έχει χτυπήσει εδώ και καιρό το σύνολο του ΑΕΛικού κόσμου εξαιτίας του.

Ιδιαίτερα η φιλία του με συγκεκριμένη «μεγάλη» ομάδα, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η λέξη φιλία, γιατί περισσότερο με ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ μοιάζει (τα κεφαλαία γράμματα για να τονιστεί η έντασή της), έχει οδηγήσει σε απόγνωση όποιον έχει ντυθεί από μικρός με τα βυσσινί. Εξαιρούνται βέβαια όσοι «οικογενειάρχες» συμπονούν τον μεγαλομέτοχο όταν καθυβρίζεται η μάνα του αλλά δεν έχουν πρόβλημα να βρίσουν τη μάνα διαιτητών ή αντιπάλων παικτών οι ίδιοι. Αυτοί προφανώς έχουν αποδεχτεί την ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ του μεγαλομετόχου, ίσως και την απολαμβάνουν τρώγοντας το πασατέμπο τους στο γήπεδο… Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…

Στο δια ταύτα, και επί της δήλωσης με την οποία ο μεγαλομέτοχος βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει την κατάθλιψή του: Είμαστε εδώ, να τον βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, πάνω από όλα προέχει η ανθρώπινη υγεία. Ειδικά, θεωρούμε ότι το σημείο 1 των τριών δράσεων που προτείνει μπορεί να τον βοηθήσει πραγματικά, και αυτόν αλλά και όλους εμάς. Αν, δε, το γενικεύσει και να αφορά την αποχώρησή του από το χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα, θα συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση της ψυχικής υγείας ολόκληρου του ελληνικού πληθυσμού, που έχει περιέλθει σε χρόνια κατάθλιψη από τον ελληνικό παραγοντισμό.

Για τα σημεία 2 και 3: Προτείνουμε κάτι άλλο το οποίο θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Το 1 εκατομμύριο από τη πώληση του σπιτιού ας το κρατήσει ο μεγαλομέτοχός μας για την ψυχική αποθεραπεία του, μοιάζει ποσό ικανό να οδηγήσει σε κάποια έστω θετικά αποτελέσματα (η πρόγνωση είναι ομολογουμένως κακή). Για το σημείο 2, φυσικά και αποδεχόμαστε, με μία όμως μικρή σχετικά προϋπόθεση και από την πλευρά μας: Ισόβιος Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου μας να γίνει ο ίδιος, για να κινηθούμε ενωμένοι εναντίον του τωρινού ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ για την πλήρη απόκρυψη όλων των οικονομικών στοιχείων της εδώ και 5 χρόνια και τη μη τήρηση καμίας νομικής της υποχρέωσης προς το Σωματείο. Είμαστε σίγουροι ότι με τέτοια κορυφαία νομική υποστήριξη επιτέλους θα δικαιωθούμε.

Και είμαστε βέβαιοι ότι με τις δράσεις αυτές, Μεγαλομέτοχέ μας, θα νιώσεις ψυχικά πολύ καλύτερα, θα αντιμετωπίσεις οριστικά το χρόνιο πρόβλημα της οσφυοκαμψίας, τα άσχημα θα ξεχαστούν από τους πολλούς.
Τα Χριστούγεννα θα είναι πραγματικά τα καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Τόλμησέ το.

Δ.Σ. ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ