Περιμένει καλύτερη προσφορά ο Αποστολάκης από τον Παναθηναϊκό

Περιμένει καλύτερη προσφορά ο Αποστολάκης από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Κώστα Αποστολάκη, του έκανε πρόταση για νέο συμβόλαιο, όμως ο νεαρός θέλει μια μικρή αύξηση στις απολαβές.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Κώστα Αποστολάκη για αρκετά χρόνια και για αυτό τον λόγο κατέθεσε επίσημη πρόταση προς την πλευρά του παίκτη για να ανανεώσει τη συνεργασία του.

Ο Έλληνας μπακ-χαφ έχει ενημερωθεί από την ΠΑΕ εδώ και αρκετές μέρες για την πρόθεση της, η οποία μάλιστα κατέθεσε επίσημη την πρόταση της, με τον Αποστολάκη όμως να φέρεται να περιμένει κάτι καλύτερο.

Ο Αποστολάκης έχει μικρό συμβόλαιο και του έγινε μικρή αύξηση στη πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε, κάτι όμως που μοιάζει να μην τον καλύπτει, για αυτό και δεν έχει συμφωνήσει. Διότι περιμένει ακόμα μεγαλύτερη αύξηση στις απολαβές του.

Πέρα από τον Αποστολάκη ωστόσο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις συζητήσεις και με τον Σωκράτη Διούδη, η υπόθεση του οποίου είναι σε καλό δρόμο. Ακόμα οι πράσινοι έχουν επαφές για νέο συμβόλαιο και με τους Χρήστο Δώνη και Ινσούα, ενώ όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις είναι θέμα χρόνου όπως όλα δείχνουν να αποχωρήσουν και οι Οικονόμου, Φαούστο και Μολό, μετά τον Μουνιέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ