Ολυμπιακός: Το #mexritelous σημαίνει μέχρι το δικό τους τέλος…

Ολυμπιακός: Το #mexritelous σημαίνει μέχρι το δικό τους τέλος…

Υπάρχει μια διαφορά στο ποδοσφαιρικό #mexritelous. Ο Ολυμπιακός δίνει εδώ και καιρό μια «μάχη» και θα πάει μέχρι τέλους. Έως ότου φύγουν αυτοί που το καταστρέφουν, όχι αυτός. Και ο Χούμπελ ήδη έδειξε το μέλλον...

«Έσφιξαν τα γάλατα» για πολύ κόσμο τον τελευταίο καιρό. Και ήρθε σήμερα και ο Χούμπελ να τους… πετσοκόψει. Και το πόσο «έσφιξαν» φαίνεται από την αντίδραση του «συστήματος». Το «σύστημα» νοιώθει πως έρχεται το τέλος του, νοιώθει στριμωγμένο όσο ποτέ και πλέον ξεδιάντροπά εκτίθεται. Ξεφτιλίζεται στεγνά μπροστά σε όλο τον κόσμο. Όπως συνέβη στον Βόλο.

Με τον Περέιρα και την ΚΕΔ που ελέγχεται από την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ να τρέχει χθες να μας πληροφορήσει πως θα βάλει στο «ψυγείο» τους Φωτιά-Ευαγγέλου που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος του Ολυμπιακού. Γιατί το έκανε αυτό χθες το καταλάβαμε με την τοποθέτηση του Χούμπελ που βγάζει στη σέντρα την «εξυγίανση» και όσους την υπηρετούν. Τελειώνει όχι απλά τους διαιτητές του Βόλου αλλά όσους θελήσουν να κάνουν διαιτησίες παρόμοιες με τον Βόλο. Διαιτησίες όπου το ανθρώπινο λάθος αγνοείτε… Άργησαν αλλά φαίνεται να το κατάλαβαν οι ξένοι αξιωματούχοι.

Βεβαίως του  Περέιρα δεν θα του πούμε μπράβο που ο διαιτητής που έχει 16/16 συμμετοχές μπαίνει στον «πάγο». Ο Περέιρα τον επέλεξε τον Φωτιά για το απόλυτο, ο Περέιρα είχε τον Ευαγγέλου και… στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και σε ματς – κομβικά του Ολυμπιακού. Άρα ο Περέιρα ήξερε τι κάνουν και τους επιβράβευε. Τώρα που πλέον κατεξευτελίστηκαν και τους βάζει στην άκρη έχοντας ήδη αναγκάσει τον Ολυμπιακό να είναι στο -2 από τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει… χαλαρά να νικά, να του πούμε και μπράβο; Το κακό βεβαίως για τον Περέιρα και το τσούρμο του στην ΚΕΔ είναι πως και οι ξένοι κατάλαβαν. Για αυτό και μετράει αντίστροφα η ΚΕΔ του.

Δεν υπάρχει ΚΕΔ με Περέιρα και όλο το γύρω-γύρω που τον περιβάλει για τον Ολυμπιακό. Και σύντομα δεν θα υπάρχει όπως όλα δείχνουν και για την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Έχουν «τελειώσει» αυτοί. Αλλά ακόμη και αν δεν τους «τελειώσει» η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ όπως οφείλει να κάνει, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τέλους. Και ας είναι ουσιαστικά μόνος του εναντίον όλων σε αυτό τον αγώνα. Σίγουρα όμως η εξέλιξη με την επίσημη τοποθέτηση του Χούμπελ ήταν άκρως θετική για τον Ολυμπιακό.

Μια πρώτη δικαίωση σε έναν μεγάλο αγώνα που συνεχίζει. Παραμονή Χριστουγέννων, δύο μέρες μετά την απαίτηση Μαρινάκη απάντησε ο Χούμπελ. Ο Χούμπελ που προφανέστατα εκφράζει ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Ο Χούμπελ που λέει ξεκάθαρα πως το «πανηγύρι» της «εξυγίανσης» τελειώνει. Φωτιάς και Ευαγγέλου τελείωσαν για πάντα, το θέμα όμως είναι πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτοί. Πρέπει να τελειώσουν αυτοί που τους επιλέγουν, πρέπει να τελειώσουν όλοι οι χιλιοτραγουδισμένοι διαιτητές της… εξυγίανσης. Και πλέον δεν το λέει ουσιαστικά μόνο ο Ολυμπιακός, το λέει και η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ προειδοποιώντας ξεκάθαρα. Όπως προειδοποιεί και για άλλα σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο. Για ποιους χτυπάει η καμπάνα άραγε;

Προσέξτε επίσης και κάτι άλλο. Χθες βράδυ ο Μελισσανίδης είπε κάτι πολύ σημαντικό στον Κάκο. Πως τους παρακάλαγε ο Κάκος για να τον βάλουν αρχιδιαιτητή. Και μόνο αυτή η ατάκα αρκεί για να καταλάβουν και όσοι (κάνουν πως) δεν καταλαβαίνουν τι συνέβαινε και τι συμβαίνει στην περιβόητη «εξυγίανση».

Για αυτό ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει αν δεν γίνουν πράξη όλα όσα απαιτεί για να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο και να φύγει μια και καλή το «σύστημα» που ως κυρίαρχο στόχο έχει να μην αφήσει τον Ολυμπιακό να πάρει το πρωτάθλημα.

Θα τους ταράξει στην νομιμότητα, στις αποδείξεις, στα στοιχεία. Όπως συνέβη στο πολύ σοβαρό θέμα Ξάνθης-ΠΑΟΚ. Όπου κανονικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έπρεπε άμεσα να είχε διακόψει το πρωτάθλημα μέχρι να ξεκαθαρίσει από την ΕΕΑ το θέμα.

Ο Υφυπουργός που πάντως για να μην τον αδικούμε συνεχώς, καλύτερα απο δηλώσεις είναι να πράττει. Και απο ότι φαίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση του Βόλου ο Αυγενάκης δεν μίλησε ίσως γιατί ήξερε τι δρομολογείτε, στον σωστό δρόμο για την πραγματική εξυγίανση του ποδοσφαίρου και για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει μπει, σωστά, σε έναν δρόμο χωρίς γυρισμό. Θα πάει #mexritelous έως την δικαίωση. Και επειδή διάφοροι μπερδεύουν το μέχρι τέλους, το ποδοσφαιρικό #mexritelous δεν σημαίνει αποχώρηση. Ο αντίπαλος, υπάλληλοι της RFA και λοιποί «εξυγιαντές» δεν είναι του χεριού σας. Δεν καταλάβατε με ποιον τα βάζετε και σύντομα θα το καταλάβετε. Δεν έχει να πάει πουθενά ο Ολυμπιακός.

Μην κουράζεστε με… κανονισμούς και παραγράφους. Μπερδεύετε το μέχρι τέλους του Ολυμπιακού, χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να μειώσω το αντίστοιχο του μπασκετικού Ολυμπιακού για το οποίο άλλωστε έχω εκφράσει πολλές φορές την συμπαράσταση μου κόντρα στον… Φάρο.

Το μέχρι τέλους θα το βιώσουν οι αντίπαλοι του, όχι ο ίδιος. Δεν θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να φύγει από κανένα πρωτάθλημα. Θα φύγουν αυτοί που το βρωμίζουν. Και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Τικ, τακ, τικ, τακ…

Υ.Γ. Οι… εξυγιαντές δυστυχώς επέλεξαν και αυτές τις γιορτινές μέρες να ασχολούμαστε με το σκοτεινό «σύστημα» που κατατρώει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντί να ασχολούμαστε με την μπαλίτσα, πιο ήρεμα, πιο χαλαρά. Ας είναι, σημεία των καιρών και αυτά. Όπως και να έχει ξέχωρα απο τα όσα μας ενώνουν και μας χωρίζουν (με ή χωρίς εισαγωγικά) το βασικότερο είναι να έχουμε υγεία, να είμαστε όσο πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι γίνεται. Τα θυμόμαστε κυρίως τέτοιες γιορτινές μέρες. Καλά Χριστούγεννα λοιπόν σε όλους, με υγεία. Να είστε καλά με τις οικογένειες σας και τους φίλους σας. Μακάρι να φτάσουμε ξανά στα… παλιά που οι οπαδικές διαφορές μας ήταν κυρίως «καζούρα» και πλακίτσα. Δυστυχώς απέχουμε πολύ. Ας ελπίζουμε τουλάχιστον. Μπορεί να μας τα φέρει ο Άγιος Βασίλης, ο ερυθρόλευκος Άγιος Βασίλης, μην το ξεχνάμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ