Ολυμπιακός: Θα πάει #mexritelous και αγωνιστικά!

Η προσπάθεια του Μαρτίνς και των παικτών του θα παραμείνει έντονη, παρά τα «όργια» της… εξυγίανσης. Θα το παλέψουν και αυτοί μέχρι τέλους!

Ολυμπιακός: Θα πάει #mexritelous και αγωνιστικά! | to10.gr

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει μεγάλο αγώνα κόντρα σε όλους για να διώξει από το ελληνικό ποδόσφαιρο το πιο σκοτεινό «σύστημα» που υπήρξε ποτέ. Η… εξυγίανση κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά από το πρωτάθλημα. Για να του δημιουργήσει προβλήματα, για να τον διαλύσει με κάθε τρόπο. Και επειδή ο φετινός Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα, τα «όργια» είναι ωμά! Ξεδιάντροπα!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού απαντάει με στοιχεία, με αποδείξεις, με νομιμότητα. Κάνει τα πάντα για να ξεγυμνώσει το «σύστημα». Και το έχει καταφέρει. Θα πάει #mexritelous, έως την δικαίωση.

Η βαθμολογία του Top 5, «υποβιβάζει» τον ΠΑΟΚ: Τελευταίος! (vids)

Την ίδια ώρα ο Μαρτίνς και οι παίκτες του βλέπουν την προσπάθεια τους να χάνεται από τις αποφάσεις των διαιτητών της ΚΕΔ του Περέιρα. Ο Ολυμπιακός κλείνει το 2019 στο -2 από τον ΠΑΟΚ όχι γιατί απλά δεν τα κατάφερε αλλά γιατί έτσι το επέβαλε η… εξυγίανση.

Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παλεύει και να του κλέβουν αυτό που δικαιούται. Είναι αδύνατο μια ομάδα να είναι σε κάθε αγώνα στο 100% και να μπορεί να τους νικάει όλους!

Ο Ολυμπιακός έως τώρα έκανε υπερβάσεις στην Ελλάδα. Νίκησε πολλές φορές και τους διαιτητές. Με τον Πανιώνιο είχε αυτός την ευθύνη για τους 2 χαμένους βαθμούς, παρότι και εκεί ο Κομίνης είχε φροντίσει να «πνίξει» πέναλτι.

Την ώρα που στον Ολυμπιακό έκλεβαν βαθμούς, στον ΠΑΟΚ χάριζαν βαθμούς. Την ώρα που ο Ολυμπιακός δίνει «μάχη» κάθε αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει… χαλαρά. Όπως τόνισε και ο προπονητής του Ατρόμητου, Σάββας Παντελίδης.

Το ξέρει καλά αυτό ο Μαρτίνς, το έχουν κατανοήσει πλέον και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όπως όμως η διοίκηση, έτσι και ο Μαρτίνς με τους παίκτες του είναι αποφασισμένοι να πάνε #mexritelous!

Ξέροντας πως έχουν απέναντι τους ένα «θηρίο» που είναι αποφασισμένο να κάνει τα πάντα, ξεδιάντροπα για να τους σταματήσει.

Ακόμη και έτσι όμως ο Ολυμπιακός θα δώσει τη «μάχη» του αγωνιστικά και θα παλέψει έως την τελευταία του ελπίδα κόντρα σε όλους.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ο Μαρτίνς και ο Τσιμίκας του έδωσαν τη νίκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο