Άρης: Έτσι έλεγαν και για τους Σιώπη, Φετφατζίδη και Μαρτίνες 

Άρης: Έτσι έλεγαν και για τους Σιώπη, Φετφατζίδη και Μαρτίνες 

Ο οργανισμός του Άρη πρέπει να είναι προσηλωμένος στην επίτευξη των στόχων του και να αφήσει εκτός τα καφενενιακά κουτσομπολιά.

Ο Άρης μπορεί να μην έκανε τη καλύτερη πορεία στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, παραμένει όμως εντός στόχων. Της κατάκτησης του κυπέλλου και της κατάληψης όσο το δυνατόν ψηλότερης θέσης μέσω των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σ’ αυτούς τους στόχους οφείλει να είναι προσηλωμένος ο οργανισμός Άρης, προκειμένου να τους πετύχει. Αυτό θα πρέπει να γίνει βίωμα σε όλους, καθώς μετά τις γιορτές μπαίνουμε στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Είναι πραγματικά αστεία τα όσα ακούγονται ,σε ότι αφορά τη προσπάθεια του Άρη να αποκτήσει τον Ντουρμισάι. Στο τραπέζι των  συζητήσεων έπεσε και η λύση του δανεισμού, ο Άρης όμως ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι θέλει τον παίκτη με ελεύθερη  μεταγραφή.

Ο Άρης πάει να πάρει έναν καλό ποδοσφαιριστή για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Τέλεια. Αυτό είναι όλο. Δεν έχει σημασία αν ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό. Από που δηλαδή θα έπρεπε να πάρει παίκτη, απο την δέκατη κατηγορία Ισλανδίας για να είναι κάποιοι ευχαριστημένοι;

Έχει αρχίσει μια κουβέντα από χθες, με άλλους να κουνάνε το δάχτυλο και άλλους να κάνουν μαθήματα ηθικής. Σε ποιόν; Σε ποιους; Πάτε καλά; Τα ίδια έλεγαν και με τον Σιώπη, τα ίδια με τον Φετφατζίδη τα ίδια και με τον Μαρτίνες. Στη συνέχεια βέβαια γίνονταν ρόμπα αλλά δεν τούς ένοιαζε. Ήθελαν απλά να πουν κάτι αρνητικό για τον Άρη, να ρίξουν έναν σπόρο διχόνοιας.

Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν αυτός ο σύλλογος. Ο Άρης έχει πληρώσει πολύ ακριβά το ότι ήταν πάντα ανένταχτος και ανεξάρτητος και ότι ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι. Με πτώσεις κατηγοριών, με σφαγές με απώλειες τίτλων. Αλλά είναι τόσο μεγάλος που δεν χωράει σε κανένα άρμα γιατί πολύ απλά είναι άρμα από μόνος του.

Δεν χρωστάς καμιά εξήγηση σε κανέναν οπαδέ του Άρη. Αντίθετα έχεις κάθε δικαίωμα να τους κοιτάς όλους με ψηλά το κεφάλι. Μην ρίχνετε νερό στον μύλο της προπαγάνδας,  μην πέφτετε στην παγίδα επειδή σε άλλον δεν αρέσει ο Καρυπίδης, σε άλλον ο Ένινγκ.

Αυτό που πρέπει να σε νοιάζει είναι οτι δεν θα πρέπει να περάσει άλλη χρόνια χωρίς τίτλο. Και ενωμένος μπορεί να τα καταφέρει αυτός ο σύλλογος.

Υ. Γ Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ