Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» τα άκρα της άμυνας

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» τα άκρα της άμυνας

Ένα ολικό λίφτινγκ στις πτέρυγες του είναι πιθανό να χρειαστεί ο Παναθηναϊκός μετά τον Ιούνιο... Το «10» εξηγεί...

Ολικό λίφτινγκ στα άκρα της άμυνας ενδέχεται να χρειαστεί ο Παναθηναϊκός τον Ιούνιο. Από τους πέντε ποδοσφαιριστές τους οποίους έχει στη διάθεση του ο Γιώργος Δώνης, οι τέσσερις μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν! Αυτοί είναι οι Ματίας Γιόχανσον, Κώστας Αποστολάκης και Γιώργος Βαγιανίδης για τη δεξιά πλευρά και ο Εμάνουελ Ινσούα για την αριστερή πτέρυγα. Ο μόνος ο οποίος δεσμεύεται και για την περίοδο 2020-2021 είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Η διοίκηση διεξάγει διαπραγματεύσεις με τους Ινσούα, Αποστολάκη και Βαγιανίδη για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, ενώ αξιολογεί την πρόταση που θα καταθέσει στον Ινσούα. Πάντως, μέχρι τώρα με κανέναν δεν έχει επιτεθεί συμφωνία και οι υποθέσεις παραμένουν εκκρεμείς.

Προφανώς, δεν είναι ότι καλύτερο για μία ομάδα να μεταβάλλει το ρόστερ της σε μεγάλο βαθμό. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να κρατήσουν τον Ινσούα και τους Αποστολάκη και Βαγιανίδη, οι οποίοι έχουν αναδειχτεί από τα «πράσινα» τμήματα υποδομής και έχουν περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία. Ο μόνος για τον οποίο δεν «καίγονται» είναι ο Γιόχανσον, για αυτό τον άφησαν τελευταίο.

Προς το παρόν, ο μόνος ο οποίος φέρεται κοντά στην ανανέωση είναι ο Κώστας Αποστολάκης. Ο Γιώργος Βαγιανίδης το σκέφτεται εκ νέου μετά την ενεργοποίηση του στην πρώτη ομάδα, ενώ με τον Εμάνουελ Ινσούα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ