Παναθηναϊκός: «Απομόνωση» για Κουρμπέλη-Βαγιανίδη

Παναθηναϊκός: «Απομόνωση» για Κουρμπέλη-Βαγιανίδη

Με τις μνήμες από την επιδημία γρίπης του προηγούμενου Ιανουαρίου να είναι νωπές, στον Παναθηναϊκό έδωσαν εντολή στους Κουρμπέλη και Βαγιανίδη να μην πάνε στην προπόνηση του Σαββάτου.

Το ξέσπασμα μίας νέας επιδημίας ίωσης φοβήθηκαν στον Παναθηναϊκό και αποφάσισαν να δράσουν προληπτικά το Σάββατο (28/12) απομονώνοντας τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιώργο Βαγιανίδη. Οι δύο παίκτες αρρώστησαν, ενημέρωσαν το ιατρικό επιτελείο και πήραν εντολή να μείνουν κλινήρεις, ώστε να αναρρώσουν και να μην μεταδώσουν την ασθένεια σε άλλους.

Οι μνήμες από τον Ιανουάριο του 2019 είναι νωπές στο «Γεώργιος Καλαφάτης», όταν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού υποτίμησαν το πρόβλημα… Τότε, ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος ασθένησε δεν μπήκε σε «καραντίνα», με αποτέλεσμα να κολλήσει τους συμπαίκτες του και το προπονητικό κέντρο να μετατραπεί σε νοσοκομείο.

Η επιδημία γρίπης επηρέασε καθοριστικά την απόδοση του Παναθηναϊκού, διότι «χτύπησε» την ομάδα στον πιο επιβαρυμένο μήνα της σεζόν και προκάλεσε απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό στο Κύπελλο. Για αυτό, ο Δώνης και το ιατρικό επιτελείο λειτούργησαν αστραπιαία και απομόνωσαν τον Κουρμπέλη και τον Βαγιανίδη.

Πάντως, ειδικά για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, η απομόνωση έχει προληπτικό χαρακτήρα και δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση, η ίωση του Κουρμπέλη θα αξιολογείται καθημερινά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ