Σε εξέλιξη το κρίσιμο ραντεβού για το πρωτάθλημα

Σε εξέλιξη το κρίσιμο ραντεβού για το πρωτάθλημα

Λίγο μετά τις 11:00 άρχισε η κρίσιμη συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ ανάμεσα στη λίγκα, την ομοσπονδία και εκπροσώπους των διαιτητών.

Οι τελευταίες ώρες του 2019 είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και σημαντικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Σούπερ Λιγκ, αφού αυτή την ώρα διεξάγεται η συνάντηση για το πρωτάθλημα και την αναβολή της 17ης αγωνιστικής.

Λίγο μετά τις 11:00 άρχισε στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση ανάμεσα στην λίγκα, την ομοσπονδία και εκπροσώπους των διαιτητών, ενώ στο ραντεβού βρίσκεται και ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Από τη λίγκα το παρών δίνει ο πρόεδρος, Μηνάς Λυσάνδρου, αλλά και οι Γιώργος Μποροβήλος και Ηλίας Πουρσανίδης, ενώ προσπαθούν να αρθεί η αποχή των ρέφερι προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές θέλουν την αναβολή λόγω της στοχοποίησης που δέχονται, με τις ομάδες ωστόσο να μην θέλουν για πολλούς λόγους κάτι τέτοιο, αφού αν αναβληθεί το πρωτάθλημα μέχρι τις 17 Γενάρη, τότε θα κληθούν να πληρώσουν ρήτρες που προβλέπονται στα τηλεοπτικά συμβόλαια, ενώ θα επιβαρυνθούν και από το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Η πιθανότητα να γίνουν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου με ξένους διαιτητές, βοηθούς και διαιτητές VAR ειναι αδύνατο να συμβεί κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι η σημερινή συνάντηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ