Μέχρι τις 21:00 η ψηφοφορία των διαιτητών

Μέχρι τις 21:00 η ψηφοφορία των διαιτητών

Οι διαιτητές έλαβαν και τρίτο email που τους καλεί να ψηφίσουν «ναι ή όχι στην αποχή» μέχρι τις 21:00 – Συνεχίζεται το μπάχαλο. Φαρσοκωμωδία: Με όλη της σημασίας της λέξεως.

Συνεχίζεται το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους διαιτητές να λαμβάνουν και τρίτο email, με το οποίο καλούνται μέχρι τις 21:00 (1/1) να ψηφίσουν «ΝΑΙ ή ΟΧΙ» στην αποχή.

Λίγη ώρα μετά το δεύτερο email, οι διαιτητές έγιναν αποδέκτες ενός ακόμη, το οποίο επιβεβαίωνε την παράταση της ψηφοφορίας και τους καλούσε μέχρι το βράδυ να ψηφίσουν εάν θέλουν να αρθεί ή να συνεχιστεί η αποχή, που κήρυξαν πριν από λίγες ημέρες μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και η σχετική απόφαση για την αποχή θα βγει το βράδυ, με τους φιλάθλους, τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και όλη την Ελλάδα να περιμένει την απόφαση για το εάν θα έχουμε αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η θα συνεχιστεί η αποχή.

Μπάχαλο και φιάσκο μεγατόνων, με τους διαιτητές να μην μπορούν να ψηφίσουν και να βγάλουν μια απόφαση. Φαρσοκωμωδία. Με όλη τη σημασία της λέξεως.

Αναλυτικά το μέιλ:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα,

Λόγω του ιδιαίτερου της ημέρας, αλλά και για να διασφαλιστεί το γεγονός ότι όλοι έλαβαν γνώση των προηγούμενων email, επαναδιατυπώνουμε το ερώτημα που τέθηκε για ψηφοφορία έτσι ώστε να απαντήσουν ΟΛΟΙ και παρατείνουμε την διαδικασία έως την 21:00.

Οπότε σας καλούμε να ψηφίσετε με »ΝΑΙ» αν επιθυμείτε στην συνέχιση της αποχής και «ΟΧΙ» στην άρση της αποχής.

Υ.Γ. 1 : ‘Οσοι ήδη ψήφισαν αποστέλλοντας email δεν χρειάζεται να ξαναψηφίσουν.
Υ.Γ. 2 : ‘Οσοι θέλετε μπορείτε να αποστείλετε την ψήφο σας στο κινητό του Χρήστου (69…….. σ.σ.: Αναφέρεται το κινητό του βοηθού διαιτητή Χρήστου Μπαλτά, μέλους της επιτροπής του οργάνου)»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ