Φαρσοκωμωδία: Ακυρώθηκε η ψηφοφορία των διαιτητών και ξεκίνησε νέα

Φαρσοκωμωδία: Ακυρώθηκε η ψηφοφορία των διαιτητών και ξεκίνησε νέα

Ο χρόνος πιέζει, αλλά οι διαιτητές δεν αποφάσισαν μέχρι τις 14:00, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η ψηφοφορία και να ξεκινήσει νέα με ερώτημα: «Ναι ή όχι στην αποχή». Η... φαρσοκωμωδία συνεχίζεται.

Η… φαρσοκωμωδία συνεχίζεται. Ο χρόνος πιέζει, το… 2020 μπήκε, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν το ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Κι αυτό γιατί οι διαιτητές, περισσότερες από 24 ώρες μετά τη συνάντηση της Superleague με την ΚΕΔ και με την ΕΠΟ δεν έχουν αποφασίσει αν θα πάρουν πίσω την απόφαση για αποχή ή όχι.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ήδη είχαν ενημερωθεί όλοι οι διαιτητές μέσω δύο e-mails που εστάλησαν χθες και σήμερα για την κουβέντα με τις ομάδες και είχε ζητηθεί να απαντήσουν όλοι μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, εντούτοις αυτό δε συνέβη. Με αποτέλεσμα να… ακυρωθεί η ψηφοφορία και να ξεκινήσει δεύτερη! Χωρίς να ξέρουμε το deadline αυτής. Δηλαδή μέχρι πότε θα αποφασίσουν οι διαιτητές.

Αφού λοιπόν η διαδικασία ακυρώθηκε, ξεκίνησε μια νέα με το ερώτημα να είναι πλέον… σαφές, προκειμένου να το εμπεδώσουν όλοι και να απαντήσουν: «Ναι ή όχι στην αποχή»; Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα. Καλούνται με ένα ναι ή ένα όχι να αποφασίσουν αν θέλουν να κάνουν πράγματι αποχή ή να μπουν στα γήπεδα και να σφυρίξουν.

Θυμίζουμε πως οι διαιτητές έχουν δηλώσει μαζικό κώλυμα ως τις 17 Ιανουαρίου και στη χθεσινή συνάντηση που είχαν με αντιπροσωπεία της Super League και της ΕΠΟ δέχτηκαν πιέσεις για να κάνουν πίσω. Νωρίτερα τους είχε σταλεί e-mail (το δεύτερο από χθες) που ανέφερε:
«Καλημέρα σας συνάδελφοι και καλή χρονιά.

Σε συνέχεια του χθεσινού μας email σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Στη χθεσινή συνάντηση οι εκπρόσωποι της Superleague μας ανέφεραν ότι οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο.

Δήλωσαν ότι θα κάνουν συνάντηση με τον κ. Σιμιτζόγλου για το θέμα.

Επίσης, δεν μπορούν να εγγυηθούν για την απόσυρση των ήδη υπαρχόντων μηνύσεων-μηνυτήριων αναφορών, κάτι που αποτελεί και κύριο αίτημα για να παίξουμε, σύμφωνα με την ομόφωνα απόφαση του σώματός μας (76/76).

Για άλλη μια φορά ζητήθηκε πίστωση χρόνου και υποσχέθηκαν μελλοντικά να προχωρήσουν σε ενέργειες, ώστε να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις.

Επίσης , όσον αφορά τη γραμμή VAR ζήτησαν κι εκεί πίστωση χρόνου για να έρθουν σε επαφή με τους τηλεοπτικούς παρόχους και ότι είναι κοντά σε λύση.

Συνεχίζουμε την αποχή μας ενωμένοι σε αυτό που αποφασίσαμε με 76 κωλύματα;

Αν κάποιος διαφωνεί, να στείλει μέχρι τις 14:00 την επιθυμία του για άρση του κωλύματος στο παρόν email..

Ο λόγος που σας το ζητάμε εκ νέου είναι γιατί μεσολάβησε το ΔΣ της Superleague και θεωρούν ότι υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία και σας αναφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ