ΠΣΑΠ: «Εχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα, να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο»

ΠΣΑΠ: «Εχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα, να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τους διαιτητές και ζητάει άμεσα λύση.

Στον… αέρα βρίσκεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, μετά την άνευ προηγουμένου απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντά τους, δηλώνοντας ομαδικό κώλυμα μέχρι τις 17/1.

Η στάση των διαιτητών έχει προκαλέσει μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους ρέφερι και τους βοηθούς της Σούπερ Λίγκας να παλεύουν από χθες να βγάλουν απόφαση και την ψηφοφορία τους για το εάν πρέπει να συνεχιστεί η όχι η αποχή να έχει εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία.

Ο ΠΣΑΠ το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η αβεβαιότητα έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και καλεί τις εμπλεκόμενες πλευρές να αποφασίσουν άμεσα και να δώσουν μια λύση στο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί.

«Βρισκόμαστε λίγο πριν τις 17:00 ημέρα Τετάρτη και δεν γνωρίζουμε αν το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Super League. Είναι δυνατόν;», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, όχι για εκείνον αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, να υπενθυμίσει σε όλους την 1η κιόλας ημέρα του νέου χρόνου, πως ο ποδοσφαιριστής είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αθλήματος. Παρόλα αυτά βρισκόμαστε λίγο πριν τις 17:00 ημέρα Τετάρτη και δεν γνωρίζουμε αν το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Super League. Είναι δυνατόν;

Σεβόμαστε τα προβλήματα κάθε κλάδου και είμαστε οι πρώτοι και μάλιστα πολλάκις, που έχουμε ζητήσει να υπάρξει διευρυμένη συζήτηση για όλες τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολοι μαζί να βρούμε λύσεις. ΟΜΩΣ η αβεβαιότητα που υπάρχει μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα, τόσο ως επαγγελματίες όσο και σαν προσωπικότητες. Ζητούμε άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ενημερωθούμε εάν τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, όσο δύναται να συμβεί πλέον κάτι ανάλογο τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κλείνοντας δεν ζητούμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ