Σάσα: «Όλοι μου έλεγαν για τον Σιώπη, έπρεπε να αποδείξω ποιος είμαι»

Σάσα: «Όλοι μου έλεγαν για τον Σιώπη, έπρεπε να αποδείξω ποιος είμαι»

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε για τη σύγκριση που υπήρχε με τον Μανώλη Σιώπη και επισήμανε ότι θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να δείξει την αξία του και να βοηθήσει τον Αρη.

Έναν μίνι απολογισμό για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Αρη έκανε ο Λούκας Σάσα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για το πρώτο διάστημα και τη σύγκριση που υπήρχε με τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την ομάδα και επισήμανε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει τον Αρη να πετύχει τους στόχους του.

Έχεις κλείσει έξι μήνες στην Ελλάδα και τον Άρη. Κάνε μια ανασκόπηση της παρουσίας σου.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλα στην ομάδα. Δεν μπορώ βέβαια να είμαι ευχαριστημένος με τα βαθμολογική θέση μας αλλά και με το γεγονός ότι δεν προκριθήκαμε στο Europa League. Σε ό,τι αφορά εμένα, παίζω πάντα για την ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή, γιατί όταν ήρθα όλοι μου έλεγαν για τον Σιώπη. Και κατάλαβα ότι θα ήταν μεγάλη ευθύνη να πάρω τη θέση του. Σιώπης δεν είμαι, ο καθένας από εμάς έχει τη δική του αξία. Το σίγουρο είναι ότι προσπαθώ πολύ».

Θεωρείς ότι η ομάδα θα μπορούσε να τα έχει πάει και καλύτερα;

«Σίγουρα. Χάσαμε σε κάποια παιχνίδια ενώ δεν έπρεπε. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το ματς με τη Λάρισα. Κερδίζαμε 2-0… γενικά, χάσαμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σου στον Άρη και ποια γενικά της ομάδας;

«Για εμένα το πιο δύσκολο ήταν όταν ήρθα. γιατί όλοι έλεγαν για τον Σιώπη. Έπρεπε να αποδείξω ποιος είμαι κανείς δεν με ήξερε οπότε δεν ήταν εύκολο. Δουλεύω σκληρά και μέσα από αυτό ακόμα προσπαθώ να δείξω στον κόσμο τον εαυτό μου. Όσο για την ομάδα, σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το ματς με τη Μόλντε στη Νορβηγία. Βαριά ήττα, την οποία παραλίγο να… σώσουμε στη Θεσσαλονίκη, όμως δυστυχώς μας έβαλαν γκολ στην παράταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ