Ολυμπιακός: Πάει για βασικός στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Πάει για βασικός στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά προπονήθηκε κανονικά, βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς κι όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά προπονήθηκε χθες στον Ρέντη, όπως και οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ντάνιελ Ποντένσε και τέθηκαν και οι τρεις στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μάλιστα φαίνεται πως κερδίζει και τη μάχη για τη θέση του βασικού στο ντέρμπι με το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο Βαλμπουενά μπορεί να έρχεται από μακρά απουσία και ελάχιστη συμμετοχή τους τελευταίους τρεις μήνες, όμως εφόσον είναι έτοιμος ιατρικά και στο 100% από άποψη φυσικής κατάστασης, ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων τον θέλει στον αγωνιστικό χώρο ενόψει ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Μαρτίνς χρειάζεται την εμπειρία του και την ποιότητα του, κάτι που σημαίνει ότι ο Γάλλος είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα σε σχέση με τον Μάξι Λοβέρα, ο οποίος θα βρίσκεται ωστόσο στον πάγκο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια του ματς, εφόσον χρειαστεί.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, ο Σα θα είναι στο τέρμα, Τσιμίκας και Ελαμπντελαουί θα είναι τα δύο μπακ, με τους Σεμέδο και Αβραάμ στόπερ. Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι οι δύο στον χώρο του κέντρου, ενώ οι Ποντένσε και Μασούρας θα βρίσκονται στα δύο άκρα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ