Φερέιρα: Τους έχει όλους σε εγρήγορση

Φερέιρα: Τους έχει όλους σε εγρήγορση

Ο Αμπελ Φερέιρα προσπαθεί να κρατήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του «ζεστούς» ενόψει του βαρύ προγράμματος που έχει ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη.

Ο πρώτος μήνας του χρόνου φαίνεται πως θα είναι αρκετά βαρύς με βάση το πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ, με αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα δώσει επτά αναμετρήσεις σε 24 ημέρες.

Αυτό μεταφράζεται πως ανά τρεις περίπου μέρες οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φοράνε την επίσημη στολή τους και να μπαίνουν στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες ζητώντας τους να είναι άπαντες σε ετοιμότητα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα από τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου βλέπει στις προπονήσεις όλοι να δίνουν τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Από τον Αλέξανδρο Πάσχαλάκη μέχρι και τον Λάζαρο Λάμπρου που στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτόν τον υγιή ανταγωνισμό αυτός που «τρίβει» τα χέρια του είναι ο τεχνικός του Δικεφάλου καθώς βλέπει πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των αγώνων που έρχονται.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα εκτός από τα πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα (με Άρη εκτός, ΑΕΚ εντός. Αστέρα Τρίπολης εντός, Λαμία εκτός και Βόλο εντός) έχει και τις δύο αναμετρήσεις για την φάση των «16» του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΟΦΗ με πρώτη την προσεχή Τρίτη στο Ηράκλειο. Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: 04/01 Άρης – ΠΑΟΚ, 07/01 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, 12/01 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, 15/01 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, 19/01 ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης, 23/01 Λαμία-ΠΑΟΚ, 27/01 ΠΑΟΚ-Βόλος 18:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ