Οι «αντιπρόεδροι Εδεσσαϊκού» της δημοσιογραφίας

Οι «αντιπρόεδροι Εδεσσαϊκού» της δημοσιογραφίας

Στην αρχή μας είπαν ότι δεν πληρώνεται από το OPEN, αλλά μετά αποκαλύφθηκε ότι πληρώνεται, αλλά μετά έπρεπε να σας πούμε ότι δεν πληρώνεται. Αυτό μόνο τιποτ’ άλλο.

Aν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να έχει ως… «opinion makers» αυτά τα χαριτωμένα παιδάκια που προσπαθούν να περάσουν τα ψέματα με τρόπο που το κάνουν έως σήμερα, θα γελάει η Ελλάδα μαζί τους. Όχι πως τους διαβάζουν και πολλοί, αλλά όσοι έχουν απομείνει θα σταματήσουν κι αυτοί.

Διότι μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ, αλλά όλους για πάντα δεν μπορείς. Γι’ αυτό και τα νουμεράκια τους πάνε από το κακό στο χειρότερο. Γιατί βγήκαν οι τσακωμένοι με τη δημοσιογραφία να πουλήσουν «αλήθεια» στον κόσμο και έγιναν οι μεγαλύτεροι Πινόκιο της πιάτσας.

Το παρακμιακό σάιτ με τη μικρή επισκεψιμότητα, συνεχίζει να ταΐζει σανό τον κοσμάκη προσπαθώντας να κρατήσει ζωντανό το σύστημα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχει καταστρέψει. Οι υπάλληλοι του Σαββίδη, εκείνοι που έλεγαν χωρίς ντροπή πως οι διαιτητές χρειάζονται bullying και τώρα κόπτονται για το καλό τους, ξεχνώντας όλα όσα τους είχαν προσάψει μέσω τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι του Ιβάν, με αποτέλεσμα να τους καλέσουν σε απολογία οι εισαγγελείς, συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο – μαύρο και να πετάνε λέξεις χωρίς καμία συνοχή.

Θυμίζοντας πια εκείνον τον γίγαντα, τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού και τη θεϊκή του συνέντευξη «εμείς είπαμε να γίνει, αλλά μετά αυτοί μας είπαν ότι δε θέλουν κι εμείς τους είπαμε ότι θέλουμε, αλλά μετά μας είπαν κι αυτοί ότι θέλουν, αλλά δε θέλαμε εμείς. Αυτό μόνο τίποτ’ άλλο».

Κάπως έτσι είναι τα κείμενα των υπαλλήλων του Ιβάν. «Στην αρχή μας είπαν πως η Μάρτζυ δεν πληρώνεται, αλλά μετά είδαμε τα σχόλια κάτω απ’ το κείμενό μας και μάθαμε ότι πληρώνεται, αλλά μετά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το ψέμα μας και να σας πούμε ότι δεν πληρώνεται από το OPEN, αλλά από τον Βρυώνη, όμως εμφανίζεται στο Open και κάνει κανονικά εκπομπές. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο».

Τις γράφουν που τις γράφουν τις κοτσάνες (sic), δε συνεννοούνται κιόλας για να μάθουν τι ισχύει και ποιος πληρώνεται από ποιον. Τους δίνεις εξίσωση με διπλό διαιρέτη και παθαίνουν κράμπα στον εγκέφαλο για να τη λύσουν.

Φυσικά, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από ανθρώπους που γλύφουν εκεί που έφτυναν. Όπως με τον Αχιλλέα τον Μπέο, που κάποτε έλεγαν ότι διέλυσε το ποδόσφαιρο, αλλά τώρα… δικάζει ομάδες. Και είναι ο καλός.

Εκείνοι που όταν ο μπασκετικός Ολυμπιακός έκανε μεταγραφές έγραφαν πως οι παίκτες δεν κάνουν, αλλά τώρα που τους ίδιους παίκτες πήρε ο ΠΑΟΚ, γράφουν ότι είναι παιχταράδες. Τι σας λέγαμε πριν; Αντιπρόεδροι του Εδεσσαϊκού. «Τότε μας είπαν ότι δεν ήταν καλοί παίκτες, αλλά τώρα που τους πήρε ο Ιβάν μας είπαν να σας πούμε πως είναι καταπληκτικοί. Αυτό μόνο τίποτα άλλο».

Έχουν κάνει την κωλοτούμπα και το ψέμα επιστήμη. Είναι αυτοί που έβγαλαν στον αέρα το όνομα της κυρίας Παπαπέτρου, έγραψαν το βιογραφικό της ολόκληρο και τολμούν να κουνάνε και το δάχτυλο. Βέβαια τα έβγαλαν όλα στη φόρα και δεν ξέρουν από πού πληρώνεται!

Η κοπέλα κάνει εκπομπές στο Open TV κι αυτοί μας λένε ότι δεν πληρώνεται από το Open TV. Σαν τον Τάσο Κάκο ένα πράγμα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ