Ιντέγε: «Θέλω να σκοράρω»

Ιντέγε: «Θέλω να σκοράρω»

Ο Νιγηριανός επιθετικός αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης είναι πανέτοιμος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στις δηλώσεις του στη NOVA o Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός ξεκαθάρισε οτι θέλει να σκοράρει στο ντέρμπι, όμως σημασία έχει η νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τον βαθμό ετοιμότητας του ίδιου και του Άρη: «Προσωπικά, είμαι έτοιμος, όπως και όλη η ομάδα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό. Παίζουμε εντός έδρας, περιμένουμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο. Θέλουμε τη νίκη για να εδραιώσουμε τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να κερδίσει:«Πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Να ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας και κυρίως να παίξουμε ως ομάδα, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το πώς θα παραταχθουν οι δύο ομάδες στο ντέρμπι:« Ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα και καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα στη σεζόν. Εμείς, όμως, έχουμε καλύτερους παίκτες. Είναι για όλους μας ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για να παίξουμε, καθώς όλοι μας θέλουμε να αγωνιζόμαστε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και δεν χωρούν δικαιολογίες για κάποιο άσχημο αποτέλεσμα».

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε πάντα να νικάμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ειδικά στο γήπεδό μας. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτο.Πέρα από αυτό, με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε εντός έδρας, είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός, είτε οποιοσδήποτε άλλος, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Επιπλέον, θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε σε καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα ».

Για το αν θέλει να σκοράρει: «Κάθε επιθετικός θέλει πάντα να σκοράρει. Δεν μπορώ, λοιπόν, να πω το αντίθετο. Το πιο σημαντικό πράγμα, όμως, είναι η ίδια η ομάδα. Η ομάδα πρέπει να πάρει τη νίκη, όποιος κι αν πετύχει γκολ. Όταν παίζουμε καλά, σκοράρουμε. Όταν δεν παίζουμε, τα πράγματα γίνονται δύσκολα και στο σκοράρισμα. Όπως και να έχει, πραγματικά θέλω να σκοράρω στο ντέρμπι. Ξέρω ότι κάποιες φορές δεν είναι αυτό δυνατό, αλλά θέλω να σκοράρω ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ