Παρωδία: Προβλήματα με το VAR στο Αρης – ΠΑΟΚ

Παρωδία: Προβλήματα με το VAR στο Αρης – ΠΑΟΚ

Μεγάλα προβλήματα στο Κλεάνθης Βικελίδης με το VAR. Ξεκίνησε καθυστερημένα και... διακόπηκε το ντέρμπι Αρης - ΠΑΟΚ, λόγω μη σύνδεσης με το σύστημα!

Το VAR χρυσοπληρώθηκε από το ελληνικό κράτος. Και αποκτήθηκε ελαττωματικό. Και φυσικά, λειψό. Αλλά πέρα από τα γνωστά προβλήματα που διαπιστώθηκαν από τους αρμοδίους… μετά την παράδοση των 13.5 εκατ. ευρώ, τον τελευταίο καιρό προκύπτουν σοβαρά θέματα ακόμη και με τη σύνδεση μεταξύ των διαιτητών του αγώνα με το Match Center.

Μετά το πρόσφατο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ, αλλά και τα πάμπολλα παρατράγουδα που έχουν υπάρξει τη φετινή χρονιά με το VAR, νέα προβλήματα παρουσιάστηκαν και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η σύνδεση του διαιτητή Παπαπέτρου με το match center ήταν προβληματική.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να καθυστερήσει να ξεκινήσει σχεδόν 10 λεπτά. Αλλά παρότι ο Παπαπέτρου ξεκίνησε την αναμέτρηση, μετά από 7 λεπτά διέκοψε και πάλι, πηγαίνοντας στον 4οι διαιτητή και προσπαθώντας να βρει λύση με το πρόβλημα που υπήρχε στην ενδοεπικοινωνία.

Τελικά, μετά από τη νέα τρίλεπτη διακοπή, ο Παπαπέτρου ξανάρχισε το ντέρμπι, δίχως, πάντως, να έχει λυθεί τελείως το πρόβλημα με την επικοινωνία μεταξύ των ρέφερι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ