Σάσα: «Το βραβείο MVP ανήκει σε όλη την ομάδα»

Σάσα: «Το βραβείο MVP ανήκει σε όλη την ομάδα»

Στη συνεργασία όλων των παικτών του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Λούκας Σάσα σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports.

Ο Λούκας Σάσα ήταν ένας από τους τέσσερις σκόρερ του Άρη στη νίκη επί του ΠΑΟΚ και μιλώντας στον φακό της Nova αφιέρωσε το γκολ του σε πολύ κοντινό του πρόσωπο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος υπογράμμισε πως η ομαδική δουλειά ήταν το στοιχείο που χάρισε τη νίκη στους κίτρινους.

Για το τέρμα του: «Αφιερώνω το γκολ και τη νίκη στην κοπέλα μου, που αποδέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανα. Αλλιώς θα κοιμόμουν στον καναπέ απόψε».

Για το ντέρμπι: «Το σημείο κλειδί ήταν στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Κουέστα μας έσωσε μετά το 0-1. Και αφού ισοφαρίσαμε που ήταν κρίσιμο, μας έσωσε ξανά από ένα γκολ. Μετά από αυτό αναπνεύσαμε, βρήκαμε ηρεμία, παίξαμε καλά και το δεύτερο ημίχρονο κύλησε καλά για εμάς».

Για τον καλύτερο παίκτη: «Μπορούμε να μοιράσουμε τον τίτλο του MVP σε πολλούς παίκτες. Ο Κουέστα μας έσωσε αρκετές φορές, ο Βέλεθ ήταν εξαιρετικός, όμως το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα».

Για το τι κέρδισε ο Άρης: «Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, παίρνουμε δύναμη. Έχουμε πολλά και δύσκολα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να χαρούμε αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας γιατί αλλιώς δε θα έχει σημασία αυτή η νίκη».

Για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας: «Όλοι οι παίκτες αμύνονται και επιτίθενται. Ο Ιντέγε και ο Λάρσον μαρκάρουν πρώτοι και το αντίστοιχο ισχύει για τους αμυντικούς στο ρόλο της επίθεσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ