Οργή Παναιτωλικού: Εκτός περιοχής το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ, επιθετικό φάουλ το γκολ του Λιβάγια (vids)

Οργή Παναιτωλικού: Εκτός περιοχής το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ, επιθετικό φάουλ το γκολ του Λιβάγια (vids)

Η ΑΕΚ πέτυχε δύο αμφισβητούμενα γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, από λάθη του διαιτητή Τάση και του VARίστα Παπαδόπουλου.

Οργή στον Παναιτωλικό για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι Αγρινιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 29′, όταν όταν δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς να το κερδίζει. Ο νεαρός Βόσνιος φαίνεται να σπρώχτηκε οριακά, αλλά εκτός περιοχής, με τον διαιτητή Τάση να υποδεικνύει παράβαση, αφού συμβουλεύτηκε το VAR. Ο Λιβάγια μετέτρεψε σε γκολ την εσχάτη των ποινών, με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση.

Η φάση είναι δύσκολη, σαφώς ξεκινάει εκτός περιοχής, ωστόσο φαίνεται να μην είναι εντός περιοχής. Το ενδιαφέρον είναι ότι η φάση εξετάστηκε από το VAR, έγιναν οι σχετικές διαβουλεύσεις με τον διαιτητή VAR και ακολούθως ο άρχων του αγώνα αποφάσισε να δείξει την άσπρη βούλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε 1-1 με τον Ντίαζ στο 42ο λεπτό, αλλά πάλι η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 56′, με ακόμη ένα γκολ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους παίκτες του Παναιτωλικού. Ο Κροάτης παίρνει την κεφαλιά και σκοράρει, αλλά αρχικά έσπρωξε τον αντίπαλό του και πήρε πλεονέκτημα. Φάση που… διέφυγε από το VAR. Και φυσικά από τον διαιτητή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ