Όταν σκοράρει ο Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός κερδίζει

Όταν σκοράρει ο Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός κερδίζει

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί «λύτρωσε» τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και «χτίζει» μια μοναδική παράδοση, αφού όποτε βρει δίχτυα οι ερυθρόλευκοι παίρνουν το τρίποντο.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τείνει να γίνει ο πιο κομβικός παίκτης του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μαροκινός επιθετικός χάρισε τη νίκη στους ερυθρόλευκους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας το δέκατο εφετινό του γκολ στο πρωτάθλημα και ίσως το πιο κρίσιμο μέχρι και σήμερα.

Ο Ελ Αραμπί με εξαιρετικό τελείωμα «λύτρωσε» την ομάδα του, η οποία χάρη στο δικό του τέρμα επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Παράλληλα, ο 32χρονος στράικερ του Ολυμπιακού δημιουργεί μια δική του παράδοση τη φετινή σεζόν, καθώς έχει σκοράρει στις οκτώ από τις δώδεκα εφετινές νίκες της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Ο Ελ Αραμπί έχει αγωνιστεί σε 14 ματς ως βασικός, ενώ έχει περάσει ως αλλαγή σε άλλα δυο, κόντρα σε Παναθηναϊκό εκτός έδρας και Πανιώνιο, επίσης εκτός έδρας και όποτε σκοράρει σημαίνει τρίποντο για τον Ολυμπιακού, με τον Μαροκινό να έχει αποδειχτεί λίρα εκατό για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ