Ολυμπιακός: «Μέσα» και οι Γκιγιέρμε, Σουντανί – Θλάση ο Ποντένσε

Ολυμπιακός: «Μέσα» και οι Γκιγιέρμε, Σουντανί – Θλάση ο Ποντένσε

Σημαντικές επιστροφές για τον Ολυμπιακό που όμως χάνει για δύο εβδομάδες τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Η μεγάλη είδηση ήταν η πρώτη προπόνηση του Κώστα Φορτούνη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Τα ευχάριστα όμως για τον Μαρτίνς δεν σταμάτησαν στον Φορτούνη. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε και τους Γκιγιέρμε και Σουντανί να προπονούνται με την ομάδα!

Ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε μετά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Πασαλίδη στην Τρίπολη και πλέον μετράει αντίστροφα για να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σουντανί από την άλλη μπήκε ξανά στις προπονήσεις στο διάστημα που υπολόγιζαν απο την αρχή στον Ολυμπιακό με τον Μαρτίνς να μπορεί να τον υπολογίζει για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν. Σαφέστατα και για τους δύο χρειάζεται προσοχή στην διαχείρισή τους.

Στον αντίποδα όμως επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα του Ντανιέλ Ποντένσε που μετά από εξέταση που του έκανε ο γιατρός, Χρήστος Θέος, αποδείχθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στο υποκνημίδιο στη δεξιά γάμπα και θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες. Ο Πορτογάλος άσος θα χάσει τα σημαντικά ματς που ακολουθούν για τους ερυθρόλευκους.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπρούνο που ακόμη έχει δρόμο μέχρι την επιστροφή του στα γήπεδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ