Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη

Πολύ σημαντικό για την ομάδα το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ξάνθη, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για τη κατάκτηση του τίτλου

Ο Άρης πήρε μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια επικράτηση που του έδωσε τρεις βαθμούς και τον έφερε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ έδωσε και ψυχολογία στην ομάδα και στον κόσμο ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Μέχρι εκεί, όμως. Για τον Άρη το παιχνίδι της χρονιάς δεν ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο, είναι αυτό της Τετάρτης στα Πηγάδια με αντίπαλο τη Ξάνθη.

Ο μεγάλος στόχος άλλωστε της ομάδας για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Αυτό πρέπει να γίνει βίωμα στα αποδυτήρια, πρέπει να περάσει σε όλους.

Παίκτες και προπονητής έχουν αφήσει πίσω το ντέρμπι και έχουν στρέψει τη προσοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Άρης σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει -και δεν θα το κάνει- να υποτιμήσει τις δυσκολίες του αγώνα στα Πηγάδια.

Απέναντι σ’έναν αντίπαλο, πάντως, που η αλήθεια είναι ότι τον κερδίζει σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι, είτε κυπέλλου είτε πρωταθλήματος.

Ο Άρης θα αγωνιστεί τη Τέταρτη με τη συμπαράσταση του κόσμου του που και αυτός με κεκτημένη ταχύτητα, από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε το Σάββατο θα μετατρέψει τα Πηγάδια σε Κλεάνθης Βικελίδης.

Το αν θα κάνει ο Ένινγκ ροτέσιον και σε τι βαθμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι κάτι που φανεί τη τελευταία στιγμή. Δεν έχει, όμως, τόσο μεγάλη σημασία. Ο Άρης έχει την ποιότητα να κερδίσει, καθώς έχει λύσεις στο ρόστερ του.

Το σημαντικό είναι όποιος παίκτης κληθεί να αγωνιστεί, να έχει καλά στο μυαλό του πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι.

Υ. Γ Ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχει ξεκινήσει ήδη για τον Άρη, με παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Αγώνες που κρίνουν πολλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Υ. Γ 1 Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, θα τρέξουν και τα θέματα της μεταγραφικής ενίσχυσης αλλά και των αποδεσμεύσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ