ΠΑΣ Γιάννινα : Κόντε και Ναδάλες τον οδηγούν εκ του ασφαλούς

ΠΑΣ Γιάννινα : Κόντε και Ναδάλες τον οδηγούν εκ του ασφαλούς

Οι Γιαννιώτες με 8 ισοπαλίες σε 15 ματς και παίκτες κλειδιά τους Πέδρο Κόντε και Νταβίντ Ναδάλες, βρίσκονται στη 10η θέση με 17 βαθμούς, στα μισά του δρόμου στη Super League

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/12) με το ματς του Λεβαδειακού απέναντι στον Πανιώνιο, με τις 16 ομάδες της Super League να έχουν κάνει τη μισή δουλειά. Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στα νούμερα και τη στατιστική, μπορούμε εύκολα να βρούμε τη ραχοκοκαλιά των ομάδων και τους παίκτες που χαίρουν της εμπιστοσύνης των προπονητών στα πρώτα αυτά 15 ματς του πρωταθλήματος. Ακολουθεί ο Βασιλιάς των ισοπαλιών ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Γιαννιώτες είναι από τις ομάδες με σταθερότητα σε απόδοση και συμπεριφορά στο πρωτάθλημα καθώς δεν έτρεξαν μεγάλα θετικά ή αρνητικά σερί. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, από τη στιγμή που έχουν 8 ισοπαλίες σε 15 ματς. Μοναδική κοιλιά οι δυο κολλητές ήττες από ΠΑΟΚ (24/9) και Παναθηναϊκό (30/9) που διορθώθηκε από ένα μικρό σερί τριών νικών στα επόμενα τέσσερα ματς.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει εμπιστευθεί μέχρι τώρα 22 παίκτες με σχετικά ευρύ ροτέισον αφού οι 13 έχουν διψήφιο αριθμό συμμετοχών. Από αυτούς μόνο ο Γιάκος έχει συμμετάσχει και στα 15 ματς (1328′), ενώ έπονται ο τερματοφύλακας Μάρκος Βελλίδης με 14 συμμετοχές (1321′) και ο αμυντικός-αποκάλυψη Κωνσταντίνος Μαυροπάνος (14 συμ-1321′).

Επιθετικά και δημιουργικά δεσπόζουν δύο παίκτες, σε μια ομάδα που σκοράρει 16 φορές σε 15 ματς (1 γκολ/8,8 τελικές). Ο… σεσημασμένος από πέρσι και ικανότατος φορ στο «κουτί» Πέδρο Κόντε, είναι από o πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (μαζί με Ανσαριφάρντ) με 7 γκολ (1 γκολ/4,7 τελικές) και ο ακραίος αμυντικός Νταβίντ Ναδάλες είναι ο καλύτερος σερβιτόρος στη Λίγκα με 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ