Όταν ο Ζίφκοβιτς παθαίνει… Ζίφκοβιτς στο Βικελίδης (vids)

Όταν ο Ζίφκοβιτς παθαίνει… Ζίφκοβιτς στο Βικελίδης (vids)

Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς το «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να έχει χάσει το μέτρημα στις δύο τελευταίες φορές που το επισκέφθηκε.

Η επίσκεψη του ΠΑΟΚ το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποδείχθηκε καταστροφική για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Οι νταμπλούχοι υπέστησαν βαριά ήττα με 4-2 από τον Άρη, κάτι που σήμανε το τέλος του μεγάλου αήττητου σερί των 51 αγώνων στην Super League αλλά και την πτώση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτός που θα δυσκολευτεί όμως λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους παίκτες του Δικεφάλου να ξεχάσει το άσχημο Σαββατόβραδο στην έδρα των «κίτρινων», είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας. Ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς είδε την μπάλα να καταλήγει τέσσερις φορές στα δίχτυα του, δεχόμενος γκολ σε κάθε ευκαιρία που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι ενώ τουλάχιστον σε δύο από αυτά (το πρώτο και το τρίτο) φέρει και μεγάλη ευθύνη.

Ωστόσο μάλλον θα πρέπει να νιώθει και… ανακουφισμένος αν σκεφτεί κανείς ότι την προηγούμενη φορά που επισκέφθηκε το ίδιο γήπεδο, τον περασμένο Μάιο, είδε την μπάλα να καταλήγει στο πλεκτό επτά φορές. Ήταν το ματς για την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος όταν ως παίκτης της Ξάνθης, είχε παίξει κόντρα στον Άρη, στη βαριά ήττα της ακριτικής ομάδας με 7-2.

Συνολικά έντεκα γκολ παθητικό λοιπόν για τον Σέρβο τερματοφύλακα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που εξελίσσεται στον μεγαλύτερό του εφιάλτη και ίσως αυτή τη φορά του κοστίσει και τη θέση στη βασική εντεκάδα με τον Πασχαλάκη να καραδοκεί και να παίρνει τα γάντια του βασικού αρχικά για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ