Οριστικά επιστρέφει στον Πανιώνιο ο Τασουλής

Οριστικά επιστρέφει στον Πανιώνιο ο Τασουλής

Εντός των ημερών επισημοποιείται η επιστροφή του Χρήστου Τασουλή στον Πανιώνιο, διακόπτεται ο δανεισμός του στη Λανς.

Με τον Εχσάν Χατζισαφί συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, η ανάγκη απόκτησης ενός αριστερού μπακ για την 11άδα είναι επιβεβλημένη για τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες, ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να ψαχτούν πολύ για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ιρανού αμυντικού. Καθώς ήδη τους ανήκει…

Αναφερόμαστε, βεβαίως, στον Χρήστο Τασουλή. Ο δανεισμός του 26χρονου αριστερού μπακ στη Λανς δεν είχε την επιτυχία που ο παίκτης και οι Νεοσμυρνιώτες περίμεναν και ήλπιζαν. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Χατζισαφί κατηφορίζει στον Πειραιά, ο Πανιώνιος πρέπει να καλύψει την αριστερή του πλευρά. Και η επιστροφή του ποδοσφαιριστή του κρίνεται ως η καλύτερη λύση.

Ο Τασουλής αναμένεται να ολοκληρώσει άμεσα τον δανεισμό του στον γαλλικό σύλλογο. Πρόθεση των ιθυνόντων του Πανιωνίου είναι να τον έχουν στη διάθεσή τους ει δυνατόν από το στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, κόντρα στην Κέρκυρα (06/01/2018). Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι επαφές με τη Λανς. Με τον Ελληνα μπακ να κλείνει την καριέρα του στη Ligue 2 με μόλις μία επίσημη συμμετοχή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ