Ελ Καντουρί και Γλύκος στην τελική ευθεία της επιστροφής τους

Ελ Καντουρί και Γλύκος στην τελική ευθεία της επιστροφής τους

Σε όλους τους τομείς δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής (29/12).

Ανέβασαν ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην απογευματινή της Παρασκευής (29/12). Το «μενού» είχε περισσότερη μπάλα, με τους Γλύκο και Ελ Καντουρί να βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν σε όλους τους τομείς την Παρασκευή (29/12) στην Νέα Μεσημβρία, σε δύο βάρδιες, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Στο πρωινό πρόγραμμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν εναλλάξ τόσο στο γυμναστήριο πάνω στην μυϊκή ενδυνάμωση, όσο και στην τακτική με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο γήπεδο.

Το απόγευμα η προπόνηση ήταν πιο… ποδοσφαιρική. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, στην συνέχεια δουλειά στην τακτική με παιχνίδι 10 Vs 10 με τερματοφύλακες και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Στο ιατρικό δελτίο τα μοναδικά ονόματα που παραμένουν, είναι αυτά των Παναγιώτη Γλύκου και Ομάρ Ελ Καντουρί , οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα και έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία για να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Το Σάββατο (30.12) έχει προγραμματιστεί και πάλι διπλή προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία στις 10:30 και στις 17:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ