Άλτμαν: «Αισθάνομαι χάλια…»

Άλτμαν: «Αισθάνομαι χάλια…»

Η αντιαθλητική κίνηση του Ομρι Αλτμαν να κλωτσήσει στο κεφάλι τον Ντέλετιτς, κάτι που στοίχησε την αποβολή στον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, έκανε τον γύρω του Ισραήλ σε χρόνο ρεκόρ την προηγούμενη εβδομάδα.

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού φιλοξενήθηκε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμόsport 5 της πατρίδας του, όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει ην φάση: «Η κλωτσιά φαίνεται πολύ πιο σοβαρή στο βίντεο απ ότι στην πραγματικότητα. Ανέλαβα αμέσως την ευθύνη και δέχτηκα τις συνέπειες». Τι σκεφτόταν εκείνη την στιγμή: «Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση σε αυτό το ματς με την Λάρισα και όπως αποδείχτηκε δεν μπόρεσα να την διαχειριστώ σωστά».

Αυτό που τον πονάει περισσότερο είναι οι συνέπειες όμως αφού τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή και θα χάσει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι χάλια που δεν θα αγωνιστώ στο ματς με τον Ολυμπιακό επειδή είναι ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Οσον αφορά τις πρώτες του εντυπώσεις από την Αθήνα και το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόνισε: «Στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα, η πόλη και οι άνθρωποι. Οι Ελληνες έχουν καλύτερη αθλητική κουλτούρα από εμάς».

Στο τέλος δεν δίστασε να κάνει και την αυτοκριτική του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι επιδόσεις μου δεν είναι ακόμα αρκετά καλές!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ