Παναθηναϊκός: Ο ανταγωνισμός για τα Play Offs αυξάνεται

Παναθηναϊκός: Ο ανταγωνισμός για τα Play Offs αυξάνεται

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, αφού τον έχουν προσπεράσει πολλές ομάδες στη βαθμολογία. Επιλέγει την κανονική ενδεκάδα ο Δώνης.

Η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με ΟΦΗ, Άρη και Ολυμπιακό, τον έχουν φέρει σε δυσχερή θέση για τη συμμετοχή του στα Play Offs. Μετά τα ματς του Σαββάτου, έχει πέσει στην 9η θέση της βαθμολογίας και μέχρι τον τέταρτο Άρη, μεσολαβούν άλλες τέσσερις ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός έχει 22 βαθμούς και οι Άρης και Ξάνθη που μοιράζονται την τέταρτη θέση έχουν 26 βαθμούς με παιχνίδι περισσότερο. Ο Ατρόμητος έχει 25 πόντους και η Λάρισα έχει 23, αλλά αμφότεροι έπαιξαν το Σάββατο. Ο ΟΦΗ έχει επίσης 23 βαθμούς και φιλοξενείται σήμερα (12/1) από τον Αστέρα, επομένως αν σημειώσει το διπλό, τότε ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός εξάδας ανεξαρτήτως του δικού του αποτελέσματος.

Είναι προφανές από τα προαναφερόμενα πως αν ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει απόψε (19:30) τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο, θα έχει πρόβλημα για τα Play Offs. Δεν θα είναι τόσο λόγω της διαφοράς στη βαθμολογία, όσο το ότι θα περιμένει να υφίστανται απώλειες πολλοί αντίπαλοι και αυτό δεν είναι απλό…

Επιπροσθέτως, μία νέα «γκέλα» τρεις μέρες πριν τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ένα ματς που ανάγεται σε πρόωρο τελικό για τον πιο σημαντικό στόχο του Παναθηναϊκού στη σεζόν, θα αποκτήσει οριακό χαρακτήρα.

Ο Γιώργος Δώνης αντιλαμβάνεται απόλυτα την κατάσταση και θα παρατάξει την κανονική ενδεκάδα, με σύστημα 4-2-3-1. Ο Σωκράτης Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Αχιλλέας Πούγγουρας θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιόχανσον και ο Ινσούα θα επανέρθουν στο δεξιό και στο αριστερό άκρο αντίστοιχα. Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Γκίας Ζαχίντ θα είναι ο επιτελικός μέσος, ο Γιάννης Μπουζούκης θα παίξει δεξιός εξτρέμ, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα παίξει αριστερός εξτρέμ και ο Φεντερίκο Μακέντα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ