Την… VARεσε η «εξυγίανση»! (vids)

Την… VARεσε η «εξυγίανση»! (vids)

Ο Ισραηλινός Όρεν Γκρίνφελντ που έφερε ο Μέλο Περέιρα σαν… σωτήρα για να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, έπνιξε δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

H «εξυγίανση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, με τον ΠΑΟΚ για μία ακόμα φορά να είναι ο ευνοημένος της νοσηρής κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

Στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο διαιτητής ο Ισραηλινός Όρεν Γκρίνφελντ, που έφερε ο Μέλο Περέιρα για να διευθύνει το ντέρμπι των Δικεφάλων, έκλεισε τα μάτια δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ όταν το σκορ ήταν στο 1-0. Στην πρώτη φάση ο Βαρέλα ανατρέπει στον Κρίστισιτς και τον γκρεμίζει στο έδαφος, αλλά ο ρέφερι δεν συγκινήθηκε ούτε όταν είδε τη φάση ο ίδιος στο ριπλέι. Εδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της Ενωσης και ευνοώντας ξεκάθαρα τον ΠΑΟΚ σε μια πεντακάθαρη φάση.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη, ο Βράνιες έκανε το σουτ μπροστά στον Βαρέλα, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια στο χέρι του αμυντικού του ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι δεν συνέβη τίποτα για τον διαιτητή, τους βοηθούς του και τον VARίστα. Μάλιστα, ο Ισραηλινός δεν μπήκε καν στον κόπο να πάει να δει τη φάση και αρκέστηκε σε ό,τι του μετέφεραν από την αίθουσα του VAR.

Μια ακόμα βραδιά – «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια ακόμα βραδιά – ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να μην παίρνει ό,τι δικαιούνταν στην Τούμπα.

Δείτε τις δύο φάσεις και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το πρώτο

Και το δεύτερο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ