Σένκεφελντ: «Θέλουμε τους οπαδούς στο γήπεδο, όχι μόνο στα social»

Σένκεφελντ: «Θέλουμε τους οπαδούς στο γήπεδο, όχι μόνο στα social»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του και κάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να πάνε στο ΟΑΚΑ.

Την πιο έντονη συμπαράσταση του κόσμου του Παναθηναϊκού ζήτησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ τόνισε ότι διαπιστώνει μεγάλη στήριξη στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και εξήγησε ότι επιθυμεί να τη νιώσει και στο γήπεδο!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτ Σένκεφελντ στη Nova:
Για την απόδοση του και τα εγκώμια του Λεωνίδα Βόκολου: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να περιαυτολογήσω.  Δεν μιλάω για μένα, αυτό που κοιτάω είναι να βλέπω τον εαυτό μου πώς βελτιώνεται και πως προχωράει μέχρι και το τέλος της σεζόν σε αυτό που εννοώ είναι ότι ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της περιόδου. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά συνεχίζω την σκληρή προπόνηση κοιτάω να είμαι σταθερός και σε κάθε προπόνηση κοιτάω να δώσω το παραπάνω να κάνω το επιπλέον. Είναι τιμή για μένα αυτά τα οποία άκουσα από τον Λεωνίδα Βόκολο και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια αλλά αυτό το οποίο κάνω είναι να παίζω τον κάθε αγώνα το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο».
Για τους φίλους της ομάδας και το αν θα επιστρέψουν στο γήπεδο: «Θεωρώ ότι είναι πάντοτε καλό να έρχονται οι φίλαθλοι στο γήπεδο και να μας στηρίζουν ακριβώς όπως πρέπει για να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη δίπλα μας σίγουρα με τις νίκες ευελπιστώ ότι οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν. Να επιστρέψουν και να παραμείνουν ώστε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία οικογένεια. Βλέπω ότι μας υποστηρίζουν μέσα από τα Social Media μέσα αλλά χρειαζόμαστε να έρχονται να μας πλαισιώνουν μέσα στο γήπεδο, να είναι πάντοτε δίπλα μας».
Για τις φωτιές στην Αυστραλία: «Πρόκειται για μία ανείπωτη τραγωδία,  βλέπουμε άτομα τα οποία αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, μέσα σε δευτερόλεπτα άνθρωποι χάνουν τα πάντα το βιός τους εμείς από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε και όταν και όπου μπορούμε να στεκόμαστε δίπλα αυτά τα θύματα.  Έχω φίλους και στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη και στην περιοχή ανάμεσα στις δύο αυτές πόλεις, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ζουν σε χωριά και όντως έχουν μεγάλες δυσκολίες αλλά από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμπαρασταθούμε να βοηθήσουμε και να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να κάνουμε το καλύτερο. Είδα επίσης ότι υπήρχαν παίκτες από το NBA που βοήθησαν και βοηθούν, όλοι αυτό πρέπει να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ