Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Λοβέρα

Ολυμπιακός: Η ευκαιρία του Λοβέρα

Ο τραυματισμός του Μπενζιά φέρνει στο προσκήνιο τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα που δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη. Ο λογικός χρόνος προσαρμογής και τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς που πιστεύει πολύ στις ικανότητές του 20χρονου άσου.

Οι τραυματισμοί έχουν «χτυπήσει» για τα καλά φέτος τον Ολυμπιακό. Από την καλοκαιρινή προετοιμασία όταν οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τον αρχηγό τους Κώστα Φορτούνη με ρήξη χιαστού αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν με απώλειες παικτών και κυρίως αυτών που αγωνίζονται στον άξονα.

Τελευταίο… θύμα είναι ο Γιασίν Μπενζιά που αποχώρησε τραυματίας στο 64′ της αναμέτρησης με την Λαμία και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα μέρες, κάνοντας αγώνα για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 26 του μηνός. Στο ποδόσφαιρο όμως πολλές φορές ένας τραυματισμός, μια απουσία ενός παίκτη, μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για έναν άλλο. Έτσι είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με την περίπτωση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Ο 20χρονος Αργεντινός που το καλοκαίρι (την τελευταία μέρα των μεταγραφών για την ακρίβεια) άφησε την Αργεντινή και την Ροζάριο για να κάνει το άλμα στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό βλέπει μπροστά του μια ευκαιρία. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε τον χρόνο του για να προσαρμοστεί, κάτι απολύτως λογικό αφού μιλάμε για ένα παιδί 20 χρονών που πρώτη φορά βγήκε από την πατρίδα του. Εκεί όπου είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του που αποτέλεσαν και το διαβατήριο για τη μεταγραφή.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με την Λαμία πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μπενζιά και μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόδοσή του τονίζοντας πως πλέον έχει προσαρμοστεί απόλυτα. Αυτή ήταν η έβδομη συμμετοχή του βραχύσωμου άσου στην Super League και αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη την επόμενη Κυριακή αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του στο αρχικό σχήμα.

Μεσοβδόμαδα υπάρχει και η ρεβάνς με την Καλαμάτα για το Κύπελλο όπου θα έχει ακόμη μια ευκαιρία για χρόνο συμμετοχής. Τα παιχνίδια με Άρη και ΟΦΗ όμως για την εμβόλιμη αγωνιστική, αποτελούν στοίχημα και για εκείνον ώστε να κερδίσει φανέλα βασικού. Οι ικανότητες και το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητα και γι’ αυτό άλλωστε ο Ολυμπιακός επένδυσε πάνω του το περασμένο καλοκαίρι. Στο χέρι του είναι να συνεχίσει την ανοδική του πορεία επιβεβαιώνοντας και τον Πορτογάλο προπονητή για τα καλά του λόγια και την πίστη που δείχνει σε εκείνον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ