Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr: Ανανεώνει για τρία χρόνια ο Διούδης

Ο Σωκράτης Διούδης συμφώνησε προφορικά με τον Παναθηναϊκό για να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη που είχε κάνει to10.gr

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr: Ανανεώνει για τρία χρόνια ο Διούδης | to10.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Σωκράτης Διούδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου για νέο συμβόλαιο, έξι μήνες πριν το τέλος της υπάρχουσας συμφωνίας, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη από to10.gr στις αρχές Δεκεμβρίου για τη δεδομένη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Τσάβι Ρόκα ήθελε να τρέξει πρώτα τα μεταγραφικά θέματα και να κλείσει τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ, πριν ασχοληθεί με τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Ο Διούδης βρισκόταν σε προτεραιότητα και ο Παναθηναϊκός προχώρησε γρήγορα σε συμφωνία μαζί του.

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Ο Διούδης, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι, θα κληθεί σύντομα να υπογράψει και να επεκτείνει τη συνεργασία του με το «τριφύλλι». Η συμφωνία αφορά τριετές συμβόλαιο, με τον 26χρονο να εξαργυρώνει τις καλές του παρουσίες κάτω από την πράσινη εστία και να συνεχίζει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξαργυρώνει την πρόοδό του και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με ένα συμβόλαιο που άξιζε.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Κόμπε Μπράιαντ: Οι 10 στιγμές μιας μυθικής καριέρας (vids)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο