Πλατανιάς : Θέλει να φύγει ο Πλιάτσικας

Πλατανιάς : Θέλει να φύγει ο Πλιάτσικας

Τρόπο για να αποχωρήσει από τον Πλατανιά ψάχνει ο Βασίλης Πλιάτσικας, αφού δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Χανίων.

Ο Πλατανιάς είναι πολύ πιθανό να χάσει κι άλλον ποδοσφαιριστή από το ρόστερ του. Έπειτα από τους Ντεβέσα και Στάθη, η ομάδα των Χανίων θα ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και με τον Βασίλη Πλιάτσικα.

Ο 30χρονος μέσος δεν θέλει να φοράει άλλο τη φανέλα του Πλατανιά και αναζητάει τρόπο για να λύσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Όμως, δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει προσφυγή προκειμένου να μείνει ελεύθερος, διότι δεν του οφείλεται μεγάλο ποσό.

Ο Πλιάτσικας θα μιλήσει άμεσα με τη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ο άλλοτε χαφ της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε 10 παιχνίδια με τη φανέλα του Πλατανιά, 8 για το πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο Ελλάδας. Από τις 5 Νοεμβρίου έχει να αγωνιστεί και συγκεκριμένα από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Υπενθυμίζουμε άλλωστε, πως έχει χάσει τα 5 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του εξαιτίας της θλάσης που είχε υποστεί και τον άφησε εκτός δράσης από τις 8 του περασμένου μήνα. Μένει λοιπόν, να δούμε αν εν τέλει θα αποχωρήσει από τον Πλατανιά και επίσημα προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ