Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Ελ Αραμπί από τα διεθνή ΜΜΕ

Η «AS» στην αραβική της έκδοση υποκλίθηκε στον επιθετικό του Ολυμπιακού, ενώ οι συμπατριώτες του κάνουν ειδική αναφορά στα επιτεύγματά του και τονίζουν ότι ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς θα πρέπει να τον καλέσει στην εθνική ομάδα.


Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Ελ Αραμπί από τα διεθνή ΜΜΕ | to10.gr

Στην εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί υποκλίθηκαν τα διεθνή ΜΜΕ.

Η «AS» στην αραβική της έκδοση στάθηκε στο χατ-τρικ που πέτυχε ο στράικερ του Ολυμπιακού και τόνισε ότι ο Μαροκινός επιθετικός λάμπει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ιωάννης Καλπαζίδης, ο Ιβάν Σαββίδης, οι εταιρείες που συνδέονται και μια ωραία ιστορία... Ένα άκρως διαφωτιστικό κείμενο

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «O Ελ Αραμπί… λάμπει με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας χατ-τρικ στην Λαμία. Είναι γνωστό πως θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Μαροκινούς σκόρερ, από την άποψη της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη».

Την ίδια ώρα στο Μαρόκο τόνισαν ότι ο άσος του Ολυμπιακού με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στέλνει μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

«Ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς… Έχει δείξει την ισχυρή του παρουσία, στην ομάδα του και ελπίζει να αντιμετωπίζει να αντιμετωπίσει την πρόκληση και με την Εθνική, αφού ήταν μέχρι πρόσφατα, ένας από τους βασικούς πυλώνες της! Είναι ικανός για να πάρει την φανέλα βασικού με τα… λιοντάρια, στον ανταγωνισμό που υπάρχει με τον Γιουσέφ Ελ Νεσίρι της Λεγανές, αλλά και τον Ρασίντ Αλιού της Ανζέ», έγραψε χαρακτηριστικά ιστοσελίδα από το Μαρόκο.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Οι κλεφτές ματιές του Χουλτ στην υπόθεση πώλησης του Ινσούα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο