Σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Η διαδρομή 8 εκατ. ευρώ από την RFA στην Dimera!

Σκάνδαλο ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Η διαδρομή 8 εκατ. ευρώ από την RFA στην Dimera!

Τραπεζικές συναλλαγές εκατομμυρίων ευρώ ανάμεσα στις δύο εταιρείες! Την RFA που ελέγχει την ΠΑΕ Ξάνθη και κατέχει τις εγκαταστάσεις της και της Dimera του Ιβάν Σαββίδη που είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και από ότι φαίνεται ξεκάθαρα πια, αφεντικό της Ξανθης.

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δύο ΠΑΕ που ελέγχονται για πολυιδιοκτησία. ΠΑΟΚ και Ξάνθη στα σκοινιά. Με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να επιδιώκει για 3η φορά την Πέμπτη (10πμ) να εκδικάσει μια υπόθεση που είναι πιθανό να οδηγήσει και τις δύο ομάδες σε υποβιβασμό. Αυτή άλλωστε είναι η μοναδική τιμωρία για την πολυιδιοκτησία.

Η RFA του Ιωάννη Καλπαζίδη αγόρασε το 2018 τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης. Τα πάντα ανήκουν στην RFA. Ο Ιωάννης Καλπαζίδης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, σερβιτόρος μέχρι πριν λίγα χρόνια. To10.gr είναι σε θέση να γνωρίζει και να σας αποκαλύψει νέα στοιχεία γύρω από την πολύκροτη υπόθεση.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τραπεζικές καταθέσεις από λογαριασμό της RFA απευθειας σε λογαριασμό της Dimera ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ!

Για όσους μπορεί να… ξεχνούν ποια είναι η Dimera, σας θυμίζουμε πως είναι η ιδιοκτήτρια του ΠΑΟΚ δηλαδή η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη με την οποία κατέχει το 80% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσο και αν Ξάνθη και ΠΑΟΚ προσπαθούν να σωθούν χωρίς να μπορούν να απαντήσουν με έγγραφα, στοιχεία και αποδείξεις (όπως έχει ζητήσει η ΕΕΑ) η αλήθεια είναι σοκαριστική για την σχέση των δύο ομάδων. Γύρω από ένα κοινό πρόσωπο. Όπως δήλωσε άλλωστε ο Αλέξης Κούγιας την περασμένη Παρασκευή κατά την 2η απόπειρα εκδίκασης, ιδιοκτήτης και της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ που η RFA πλήρωσε 1,7 εκατ. ευρώ σε ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης της Dimera στην οποία το καλοκαίρι του 2018 ο Ιωάννης Καλπαζίδης μετέφερε απ τον προσωπικό του λογαριασμό σε λογαριασμό της Dimera 6,7 εκατ. ευρώ αμεσως μόλις τα εισέπραξε από την RFA!

Μια ακόμη απόδειξη της διαδρομής του χρήματος ανάμεσα στις δύο εταιρείες αλλά και της άμεσης και βαθιας σχέση Καλπαζίδη-Σαββίδη-RFA-Dimera με τα 8 εκατ. ευρώ. Μια σχέση που τελικά καταλήγει στον ΠΑΟΚ και στον απόλυτο έλεγχο της Ξάνθης…​

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ