Ο απόλυτος διασυρμός ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Ο απόλυτος διασυρμός ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Έκαναν ότι μπορούσαν για αναβολή και τα κατάφεραν με το αστείο επιχείρημα πως η Ξάνθη δεν είχε… καταλάβει ότι κλήθηκε για πολυιδιοκτησία! Με την πλάτη στον τοίχο ΠΑΟΚ και Ξάνθη, στις 16/1 η νέα εκδίκαση με τα στοιχεία-φωτιά να τους «καίνε»! Η κλεψύδρα αδειάζει για τους… εξυγιαντές!

Έπεσαν οι μάσκες! Διασύρθηκαν, δεν δίστασαν να γελοιοποιηθούν δημοσίως για να μπορέσουν να τραπούν ατάκτως σε φυγή και να πάρουν λίγες μέρες ακόμη ζωή. Γιατί η αρχή του τέλους ξεκίνησε με την εκδίκαση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και πόσο κοντά στο τέλος είναι φάνηκε ξεκάθαρα από την στάση που κράτησαν Ξάνθη και ΠΑΟΚ!

Οι δύο ΠΑΕ που ήθελαν να… λάμψει η αλήθεια, μια «αλήθεια» που προφανώς είναι σαν αυτή που μας… έμαθαν οι υπάλληλοι της RFA, καλή ώρα.

Η εκδίκαση πήρε αναβολή λοιπόν για τον πιο αστείο λόγο που θα μπορούσε να συμβεί! Γιατί η Ξάνθη δεν είχε καταλάβει ότι έχει κληθεί για πολυιδιοκτησίας στην ΕΕΑ! Προφανώς οι άνθρωποι της Ξάνθης ζουν σε άλλη χώρα τόσο καιρό που έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο για τις σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Μάλλον δεν κατάλαβαν καλά και τον Δεκέμβριο που πήγαν οι άνθρωποι της Ξάνθης στην ΕΕΑ και δεν εκδικάστηκε η υπόθεση λόγω της αποχής των δικηγόρων. Τότε που η ΕΕΑ τους ζήτησε συγκεκριμένα έγγραφα, όπως και του ΠΑΟΚ, τα οποία δεν πήγαν σήμερα. Κανένα!

Η Ξάνθη που βλέπει το τέλος, μην μπορώντας να δικαιολογήσει όσα συμβαίνουν από το 2018 μετοχικά αλλά και γύρω από τις εγκαταστάσεις της, κατάφερε απλά να μην εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση.

Πήρε αναβολή λοιπόν για τις 16 του μήνα, στις 10 το πρωί για να μπορέσει η ΕΕΑ να στείλει επίσημα την κλήση στην Ξάνθη για το θέμα της πολυιδιοκτησίας. Ναι, είναι γελοίο, αλλά σε αυτό το περιβάλλον λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η… εξυγίανση βλέπετε.

Η ουσία ποια είναι; Πως η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ είναι με την πλάτη στον τοίχο! Τα νέα ανώνυμα έγγραφα που βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων της ΕΕΑ είναι ισοπεδωτικά! Και έρχονται να προστεθούν στα υπόλοιπα στοιχεία και αποδείξεις που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην καταγγελία του.

Ο Ολυμπιακός που ΠΑΟΚ και Ξάνθη έκαναν ότι μπορούσαν για να τον αφήσουν εκτός διαδικασίας. Απέτυχαν καθώς η επιτροπή απέρριψε το αίτημα τους. Όπως απέρριψε και την πρώτη προσπάθεια για αναβολή από την Ξάνθη, εξαιτίας της απουσίας του Συγγελίδη!

ΠΑΟΚ και Ξάνθη δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν έχουν απαντήσεις στα καταιγιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν πως ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ είναι ο Ιβάν Σαββίδης!

Κάτι που είπε ανοικτά και δημόσια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, για την Ξάνθη που ελέγχεται και για το μετοχικό της και για την πολυιδιοκτησίας και τον ΠΑΟΚ που ελέγχεται για τις σχέσεις με την Ξάνθη.

Συν τοις άλλοις όπως αποκαλύπτεται από τα νέα έγγραφα ο ΠΑΟΚ έχει «θέμα» και με την αρχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος! Θέμα σοβαρό με την έρευνα να τρέχει! Και ο Καλπαζίδης βεβαίως που δεν εμφανίστηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η κλεψύδρα αδειάζει για τους… εξυγιαντές που «ξεγυμνώθηκαν» στην ΕΕΑ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ