Λάρισα : «Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε στην τετράδα», δήλωσε ο Γουάλας

Λάρισα : «Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε στην τετράδα», δήλωσε ο Γουάλας

Την αισιοδοξία του για το ότι η Λάρισα μπορεί να τερματίσει μέσα στην τετράδα της βαθμολογίας της Superleague εξέφρασε ο Γουάλας.

Η Λάρισα έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία φέτος στη Superleague, ούσα στην 7η θέση με 20 βαθμούς. Ένας από τους παράγοντες που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της θεσσαλικής ομάδας είναι ο Γουάλας Φερνάντο Περέιρα. Ο Βραζιλιάνος μπακ μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για την πορεία της Λάρισας και τους στόχους που έχει ο σύλλογος για τη φετινή σεζόν.

Ο αριστερός αμυντικός της ομάδας του Ηλία Φυντάνη έχει χάσει μόλις ένα ματς του πρώτου γύρου, αυτό με τον Παναιτωλικό. Γενικότερα, ο Έλληνας τεχνικός τον εμπιστεύεται απόλυτα δίνοντάς του φανέλα βασικού σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 31χρονος αριστερός μπακ στην ιστοσελίδα futebolinterior.com.br:

«Έχουμε εξελιχθεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις και κερδίζοντας αυτοπεποίθηση μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα εργάζεται σωστά και έχει τα φόντα να συνεχίσει την καλή πορεία της και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Γουάλας.

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας του δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Είναι πιθανό και μπορούμε να το καταφέρουμε. Επιπλέον, θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε στη διοργάνωση. Έχουμε πιθανότητες και είναι στο χέρι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ