Άρης: Τα πλάνα του Ένινγκ για τον Ολυμπιακό

Άρης: Τα πλάνα του Ένινγκ για τον Ολυμπιακό

Οι δοκιμές του Γερμανού τεχνικού, Μίκαελ Ένινγκ για την ενδεκάδα του κυριακάτικου εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. 

Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα κάνει τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας, βέβαια να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.
Οι Λούκας Σάσα και Μπρούνο Γκάμα θα είναι οι δυο δεδομένες απουσίες για τον Γερμανό τεχνικό, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκτίσουν τη μια αγωνιστική της ποινής τους (συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού.
Ακόμα, αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Αν δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ένας εκ των Έμαν ή Τσιλιγγίρη.
Τέλος, όπως όλα δείχνουν ,νοκ άουτ από το παιχνίδι της Κυριακής θα τεθεί και ο Μάρτιν Τόνσο, που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο) που τον ταλαιπωρούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ