ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για Αστέρα

ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για Αστέρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει καινούρια προβλήματα τραυματισμών, εκτός από αυτό του Λέο Ζαμπά.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (19/1, 18:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει, σχεδόν, όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, εκτός από τον μακροχρόνια απόντα Λέο Ζαμπά. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (17/1).

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν τη μάχη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας, η προπόνηση αφιερώθηκε στον τομέα της τακτικής.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση τόσο στον τομέα της άμυνας όσο και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας τους, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, rondo και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα.

Το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Λέο Ζαμπά , ο οποίος έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (18.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ