ΠΑΟΚ: Ο Μάτος θα γίνει… Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Ο Μάτος θα γίνει… Γιαννούλης

Η απουσία του Δημήτρη Γιαννούλη, αναγκάζει τον Αμπέλ Φερέιρα να διαφοροποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος στην αναμέτρηση με τον Αστέρα θα «γέρνει» από τα δεξιά με το Λέο Μάτος να «ντύνεται» Γιαννούλης.

Το συνεχόμενο σερί του Δημήτρη Γιαννούλη, 24 σερί συμμετοχές, κάποια στιγμή θα σταματούσε. Ο διεθνής αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες με την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ να αποφασίζει πως θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει στην ομάδα δεύτερο μπακ ο Αμπέλ Φερέιρα αναγκαστικά θα οπισθοχωρήσει τον Αντελίνο Βιερίνια, για να καλύψει το κενό. Όμως ο αρχηγός του Δικεφάλου δεν θα μπορέσει για 90λεπτά να είναι στα κόκκινα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έπαιζε φουλ μπακ καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι. Τα ανεβάσματα του 25χρονου αμυντικού ήταν εκατοντάδες, ενώ η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ έβγαινε στα προηγούμενα παιχνίδια από την αριστερή πλευρά. Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται αυτή την αγωνιστική το βάρος να πέσει στη δεξιά πλευρά με τον Λέο Μάτος να «ντύνεται» Γιαννούλης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός για πρώτη φορά φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε παιχνίδι κάτι που έχουμε να δούμε από την περσινή χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ