Φέρνει τον «μάγο» Οφκίρ ο Πανιώνιος

Φέρνει τον «μάγο» Οφκίρ ο Πανιώνιος

Κοντά στην απόκτηση του 21χρονου Νορβηγού εξτρέμ Μοχάμεντ Οφκίρ ο Πανιώνιος. Εξάμηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς προβλέπει η συμφωνία.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μοχάμεντ Οφκίρ βρίσκεται ο Πανιώνιος. Οπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Het Laatste Nieuws» ο 21χρονος Νορβηγός εξτρέμ της Λόκερεν, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον βελγικό σύλλογο, με τους Νεορμυρνιώτες να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συγκατάθεση, τόσο του παίκτη όσο και της ομάδας του.

Οπως όλα δείχνουν ο εκρηκτικός εξτρέμ, που στην αρχή της καριέρας του θεωρήθηκε «παιδί θαύμα» του νορβηγικού ποδοσφαίρου, θα αποκτηθεί από τον Πανιώνιο για να προσφέρει έξτρα λύσεις στα άκρα της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου. Επίσης, λόγω ηλικίας και ταλέντου, οι «κυανέρυθροι» θεωρούν ότι μπορεί να βρήκαν ένα κελεπούρι που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κεφάλαιο για τον σύλλογο.

Ο Οφκίρ αναμένεται να αποκτηθεί από τον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, με την οψιόν αγοράς να καθορίζεται σε χαμηλά επίπεδα, ώστε η διοίκηση του ελληνικού συλλόγου να μπορέσει να ανταποκριθεί το καλοκαίρι, εφόσον θέλει να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό της.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΟΦΚΙΡ…

https://www.youtube.com/watch?v=MQf266PyquY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ